Konfirmationskort vol. 1

Normalt er det i foråret der er gang i bestillingerne på konfirmationskort, men det satte det der Corona jo lige en stopper for. Heldigvis for de unge mennesker, der skal konfirmeres er det nu endelig blevet muligt for dem at få deres store dag og derfor har jeg også været i gang med en hel del konfirmationskort – og det kommer der nogle indlæg om her på bloggen den næste tid.

Kortene jeg vil vise  i dag er til en pige-konfirmand hvor “bestilleren” skulle bruge to kort til samme pige. Der var ikke yderligere ønsker til kortene – så jeg havde ret frie rammer.

Det første er lavet på en hvid base, str. 10*15, hvor kortet ligger ned. Ovenpå basen er brugt et stykke mønsterpapir i lyserøde nuancer – det er skåret ud med en af Gittes egne rektangulære dies fra dette basis sæt. Die’en passer helt perfekt til denne kortstørrelse og laver en lækker stiplet/syet kant.

Som pynt er der skåret en hvid “konfirmand” fra dette sæt fra Dixi Craft, hendes navn i lyserødt og et lille banner med tekst (printet ud) og lidt lyserøde halvperler.

Detaljer:

Det andet kort kort er også lavet med en hvid base, men i str. 14*14. Under basen er brugt et stykke violet/mærk lilla ensfarvet karton, som er skåret ud med en die, der laver en sød scallup kant – fx som dette sæt

Ovenpå dette er sat et stykke mønsterkarton, med blomster i violet/mørk lilla som er skåret med en die, der laver små krydser hele vejen rundt. Til sidst er der sat en ramme i det violette/lilla karton.

Som pynt er brugt den skønne kjole med bøjle fra By Lene,  teksten konfirmation fra Dixi Craft og et lille banner hvor navn og dato er sat på med små klistermærker.

Detaljer:

 

8 thoughts on “Konfirmationskort vol. 1

  1. Jeg har endnu tilgode at lave et konfirmationskort, men inspiration kan man altid bruge ? Super fine kort ?

    1. Mange tak 🙂 Tænker ikke det kun behøver være konfirmationskort. En kort til en pigefødselsdag kunne også se nogenlunde sådan ud.

  2. De er fine. Dejligt at der ikke er for mange krav til et kort. Syntes ellers godt det kan være svært

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.