Featuring Gittes Eget Design – Dobbelt Op – Stempelsæt

Er de ikke fantastiske! Stor lækker klassisk font og så den mindre brush font til at skabe lag-på-lag look. Det er netop hvad disse to “Dobbelt Op” stempelsæt byder på og mulighederne er flere end du måske tror. Vi har fundet en god blanding inspiration frem til dig, så nup en god kop et-eller-andet og nyd at blive overdænget med input.

I dag handler det om de to lækre stempelsæt, som du kan se ovenfor. De hedder:

 • Dobbelt Op
 • Dobbelt Op Julespecial

 

DT: Ditte Mikkelsen

DT Ditte har lavet denne skønne ink blendede baggrund med Distress Ink Mini Cubes. Hvis du vil lure hendes farvekombination af, så kommer den her: 

 • Antique Linen
 • Victorian Velvet
 • Seedles Preserves
 • Chipped Sapphire
 • Black Soot

Bemærk engang, hvor meget Umphff det giver at lave lidt doodling kanter på ens kort.

 

DT: Pia Krogh Larsen

Ovenfor har jeg benyttet en super simpel sværte teknik til at skabe baggrunden på kortet. Jeg har blot kørt mine mini ink cubes direkte henover mit hvide karton. Jeg har vinklet cuben lidt på skrå, mens jeg har trukket sværtepuden henover kartonet. På denne måde får jeg lavet nogle brush lignende striber på kortet. Jeg har bevidst valgt at lade mine striber overlappe for at opnå lidt ombré effekt.

Til dette kort har jeg brugt Dye ink mini cubes, men man kan sagtens bruge Distress Inks Mini cubes. Du kan se udvalget af Mini Ink Cubes HER.

Den fine silhouette blomst er fra stempelsættet “Flower Silhouettes” fra My Favorite Things. Jeg har til teksten kombineret “Dobbelt Op” med et andet tekst sæt kaldet “Tillykke med det hele“.

 

DT: Pia Krogh Larsen

Ovenfor byder jeg på et One-Layer-Card også kendt som OLC. Her er kortet kun selve kortbasen, da jeg har inkblendet og stemplet direkte på kortbasen.

Det fede farvede striber har jeg skabt ved at bruge washi tape som masking. Helt bevidst har jeg også ladet mine striber overlappe hinanden lidt, da dette skaber en 3. farve. Til min inkblending har jeg brugt de skønne Taylored Expressions Blender Brushes.

Jeg har været fræk og kombinere “Dobbelt Op” stempelsættet med sættet “Lillebitte“, som også er af Gittes Eget Design. Sidstnævnte indeholder nogle rigtig fine små tekster, som kan bruges til mange typer kort. Det flotte blomst er fra lag-på-lag stempeltsættet “Handpicked Bouquet” af Altenew.

 

DT: Tina Mathisen

Tjek lige dette lækre kort af Tina. Hun har brugt en über fed teknik til at skabe dette, hvor hun har tryllet med fun foam. Nogen kender måske bedre udtrykket mosgummi eller craft foam. Det er helt det samme.

Tina har brugt fun foam til at stemple det store blomster stempel “Fine Line Flower” fra Concord & 9th, så blomsterne har fået fuld farvedækning og i forskellige farver. Stemplerne til blomsterne i sættet består af fine linjer, men ved at lave sine egne stempler af fun foam, har Tina kunne stemple de forskellige blomster med en mere “solid” farve. Læse mere om hvordan Tina har gjort HER. Hun fik lavet en bunke af lækre kort med denne teknik.

 

DT: Anne Andersen

Anne byder på et kort, som viser hvorledes man netop kan stemple den mindre brush tekst ovenpå den store tekst. Det er netop en del af idéen bag dette stempelsæt.

Samtidig viser Anne, at der nogen gange ikke skal så meget til for at lave et spændende, men alligevel enkelt kort.

 

DT: Pia Krogh Larsen

Ærligt talt er dette en af mine personlige favoritter med Dobbelt Op stempeltsættet. Det var en idé jeg fik og hvor resultatet blev helt perfekt. For at lave stemplingen til dette kort, har jeg brugt et Stamping Tool ala MISTI’en. Netop ved at bruge et Stamping Tool har jeg kunne flytte min kortfront præcist, så min placering af stemplingen blev rykket med ens afstand mellem hvert aftryk.

Jeg har også brugt stempelsættet “Tillykke med det hele” til at skabe teksten stemplet med sort.

 

DT: Anne Andersen

Vores Dobbelt-Op stempelsæt har den kæmpe fordel, at hvert enkelt stempel uden problemer kan bruges alene. Det viser Anne her med sit søde kort. Her har hun heat embosset stempelteksten på et banner. Samtidigt har hun fået brugt nogle rester af designpapir. Resultatet bliver så fint, når der kommer den fine scallop ramme om.

 

DT: Pia Krogh Larsen

Baggrunden til dette kort er skabt ved hjælp af en stencil og Distress Oxide inks. Rent faktisk er dette et bonus kort på grund af tilblivelsen af et andet kort. Mit oprindelig kort var med inkblendet baggrund. Istedet for at rense min brugte stencil af, valgte jeg at sprøjte vand på min brugte sværte-fyldte stencil og herefter ligge et stykke karton ovenpå den våde stencil. Vupti, så havde jeg fået overført resterne af Distress Oxide sværten fra min “beskidte” stencil til et stykke hvidt karton.

Da mit karton var blevet tørt stemplede jeg med Dobbelt-Op stempelsættet med VersaFine Onyx Black sværte.

 

DT: Tina Mathisen

Der er sandelig også mulighed for at lave fine julekort med vores “Dobbelt Op Julespecial”. Se lige engang hvilken eventyrlig snehimmel Tina har fået skabt på dette julekort. Det bedste af det hele er, at Tina har lavet en rigtig god tut til hvorledes dette kort er lavet. Du kan se hendes tutotial HER.

 

DT: Pia Krogh Larsen

Fra en himmel til en anden. Her står vi blot midt inde i granskoven ved højlys dag og kigger op i den skyfri himmel.

Her er brugt WOW embossing pulver “Metallic Gold Rich Sparkle” til at få Glædelig Jul til at glitre lystigt på julekortet. Baggrunden er inkblendet med Distress Inks, hvorefter der er stemplet grangrene ude i siderne. For at skabe sammenhæng mellem den heatembossede tekst har kortfronten fået en matte af guld glimmer karton, mens kortbasen er kvistkarton.

 

Kreative hilsner,

Hobbybodens Design Team

 • Ditte Mikkelsen
 • Tina Mathisen
 • Anne Andersen
 • Pia Krogh Larsen

18 thoughts on “Featuring Gittes Eget Design – Dobbelt Op – Stempelsæt

 1. Jeg har købt Fødselsdag//tillykke stemplet for laaaang tid siden, men fandt ud af at mange af mine farvede stempelfarver var for tørre.
  Men nu har jeg jo købt nye, så måske jeg skal lege lidt.
  Tak for endnu en fed inspiration ??

  1. Æv hva, at sværterne var blevet for tørre. Men så havde du da en undskyldning for at købe nye lækkerier ?

 2. Ej hvor nogle mega fede kort og elsker da de stempler som helt sikkert skal her hjem og bo

  1. Håber du har fået ekstra blod på tanden til at hive det frem fra gemmerne og give det en ny chance ?

 3. Jeg har kigget alt for længe på de stempel sæt, nu SKAL de altså købes ? Super flotte kort og dejligt med masser af inspiration ?

  1. 1000 tak Ann. Ja, det er virkelig fedt at kunne vise så mange forskellige muligheder til brugen af disse stempelsæt ?

  1. Mange gange tak Annette ? Det er netop mega fedt med alle de teknikker som findes. Næsten så mange så det kan være svært at vælge nogle gange ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.