Nemt i en fart – med The Paper Boutiques skønne serier

Jeg har selv først inden for det seneste halve års tid fået øjnene op for de praktiske papirpakker fra The Paper Boutique.
Firmaet bag har været så smarte, at de for hver papirserie også laver bl.a. nogle ensfarvede ark, så det er nemt at mixe og matche tingene.

Jeg har brugt den serie, der hedder Pretty Poppies.

Forrige weekend besluttede jeg mig for at optage en lille video, hvor du kan se lidt af indholdet i en papirpakke, og jeg satte mig også ned og lavede en stak hurtige kort, som jeg også viser i video’en.

Du kan se videoen herunder:

Til det ene kort lavede jeg i øvrigt lige et lille cowboytrick, da jeg ikke havde et flagbanner, der var langt nok.
Så jeg delte simpelthen et kortere banner op i to og limede den ene halvdel på foroven og den anden forneden. Ovenpå satte jeg topperen, og så er der ingen der ser at jeg har “snydt” med det nedenunder.

 

Og her kommer lidt flere fotos af nogle af kortene  –  de kan allesammen ses i videoen.

8 thoughts on “Nemt i en fart – med The Paper Boutiques skønne serier

  1. Lækkert papir – det er flotte klare farver og lækre blomster og så bliver det ikke for mormor-agtigt. Jeg elsker at man kan købe en pakke ensfarvet papir ved siden af. Det kunne jeg tit godt bruge. Så har man heller ikke brug for så stort et basislager af ensfarvet papir.
    Jeg er vild med de kort hvor der er plads til senere hen hurtigt at sætte navn på, sådan kortet pludselig bliver personligt.
    Gerne flere videoer fra dig ?

  2. Lækkert papir og super flotte kort. Dejligt med inspiration til netop dette papir. Har haft svært ved at finde ud af hvordan jeg skulle bruge mit? også fedt med en video, det giver et bedre indtryk af hvordan det virkelig ser ud.

  3. Jeg synes også det er fedt at mange mønsterpapirproducenter er begyndt at lave ensfarvede ark, der matcher deres mønsterpapir helt perfekt, for nogle gange kan det være rigtigt svært lige at finde den helt rigtige nuance. Det blev til nogle fine kort.

  4. Det er da faktisk nogle fine serier, som jeg slet ikke har tænkt over. God idé med videoen, så vi kan få nye input 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.