Tema – Black & White: Æske med sorte prikker

Nu havde den æskedie fra Simple and Basic ligget et stykke tid, så da jeg sad i min camper og havde medbragt papir i sort og hvidt, for at matche det tema virkede det pludselig naturligt, at lave en æske i sort og hvid. Så det kastede jeg mig ud i. Resultatet ses i det her indlæg. Jeg skar selve æsken i sort karton og fik den foldet. Og så skar jeg alle de øvrige stykker i mønsterpapir. Alle dimserne ligger inde i den store die lige hvor de skal bruges, så det giver sig selv hvordan stykkerne skal bruges og alle stykkerne kan skæres på EN gang – det er lækkert.

Jeg monterede alle mønsterpapir stykkerne på æsken inden jeg samlede den. Jeg havde lidt udfordringer med lukningen, men jeg er kommet frem til at jeg måske skulle have brugt en bonefolder, for at lave foldningerne “skarpe”. Til sidst pyntede jeg bare med et “hej” fra Gittes eget design.

Tak fordi du kiggede med 🙂

KarinaHadsten

 

13 thoughts on “Tema – Black & White: Æske med sorte prikker

  1. Flot æske du har lavet, og det bliver jo ikke dårligere af, at jeres tema er de farver som jeg selv utrolig godt kan lide 😀

  2. Sort og hvid kan bare noget – noget med stil. Jeg elsker farver, men sort og hvidt fanger altid mit øje.
    Sikken fin æske. Den ville jeg elske at modtage/give væk ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.