Tema – Black & White: KNUS med vejledninger ;-)

 

Jeg har igen leget lidt med disse store dies… denne gang KNUS

Jeg laver altid to kort ud af det… bruger indmaden fra den første udstandsning til det næste kort. Grunden til dette er, at jeg bruger laminat folie og dobbeltklæb bag på mit karton, så er det nemt at samle de forskellige dele

Har lavet en vejledning til hvordan jeg har bygget disse to kort op… hent beggesider…. side 1 her og side 2 her

Når jeg har samlet KNUS, sætter jeg 3D puder bag på og sætter det fast på mit basis kort… herefter har jeg stemplet de små tekster, som også er i Gittes samling af hendes eget design sammen med alle dies også… ses her

 

Dette kort er lavet med indmaden fra det første kort… dvs de sorte stykker som faldt fra

I vejledningen ser du hvordan jeg har lavet det. De små tekster er embosset på… der vil jeg lige råde jer til at gøre det før i sætter KNUS på, da der nemt kan komme på stykker embossigpulver på KNUS  ( det kom der ved mig 🙁  )

 

Pyntet med lidt blomster er det klar til at komme på basis kortet

Hyg jer med det… og er der spørgsmål til min vejledning, så bare skriv til mig.. og jeg vil prøve at forklare bedre 🙂

17 thoughts on “Tema – Black & White: KNUS med vejledninger ;-)

  1. Super flotte kort…jeg er vild med dem 😀
    At jeg så elsker de ting som Gitte har lavet, snakker vi ikke højt om 😉

  2. Jeg elsker at intet går til spilde, når de fine store tekster skal samles. Og de små tekster passer jo perfekt ?

  3. Hvor er de flotte. Kæmper sådan med at styre Hurra. Så nu den lagt i skammekrogen….
    Hvad er laminat folie?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.