Tema – Black & White – Layered stencil baggrund

Sort/hvid tema – det første jeg tænkte på var de her layering stencils fra Nellie Snellen. Jeg har lavet en baggrund med sættet af stencils ved at arbejde tone i tone med grå og sort. Jeg startede med den største af figurerne og farvelagde med et tyndt lag af den grå. Man kan faktisk opnå en fed effekt med meget lidt sværte. Nogle gange synes man slet ikke man kan se noget farve, men når man tager stencil’en væk er det bare wauw! Næste lag med den mellemste af figurerne lavede jeg med samme grå, som bare lige fik lidt ekstra sværte. Til sidst sluttede jeg af med at bruge en sort til den mindste figur.

Hvis man synes mønstret er svært at få til at ligge rigtigt findes der et værktøj, som kan sikre netop det. Jeg har ikke fået anskaffet det (endnu), men det betyder også at jeg har prøvet at blive irriteret over, at jeg fik forskudt et af lagene lidt, så det færdige resultat blev skævt. Hvis man vil undgå den irritation og ærgrelse vil jeg anbefale stencil basen fra Nellie Snellen.

Nå men lad os da kigge på det kort – det kom til at se sådan her ud 🙂

Den lækre baggrund er krydret med et par krukker fra Tim Holtz. Jeg har skåret hver af krukkerne ud i både sort og vellum. Vellumlaget giver den her illusion af at det er en gennemsigtig krukke. Tit ville jeg blive hysterisk over det faktum at man kan se limen igennem vellum, men her synes jeg faktisk det giver et eller andet – måske fordi man kan bilde sig ind at det er vandet i krukken. Lavede lidt hvide gelpen streger for at give lidt form til krukken.

Grenene i krukken er også fra Tim Holtz skåret ud i sort og hvid og anrettet lidt tilfældigt imellem de to lag af krukken. Grenene/blomsterne er fra sættet flower jars fra Tim Holtz.

Og så skulle der en tekst på – jeg satte et sort Hurra på og lige da jeg satte det fast tænkte jeg – ØV – det sidder for højt. Det så bare rigtig træls ud. Efter at have mugget lidt over det fandt jeg på at sætte to ekstra hurra’er på. Tre hurra’er er da perfekt og så var balancen i kortet meget bedre. Det her hurra er i øvrigt en af Gittes egne dies – find den her.

Tak fordi du kiggede med. Det har været sjovt at arbejde tone i tone med S/H.

KarinaHadsten

15 thoughts on “Tema – Black & White – Layered stencil baggrund

  1. Sikken en fed baggrund – den ligner en million ?
    Limen på vaserne ville jeg aldrig have troet ikke var en del af effekten, hvis ikke det stod skrevet

    1. Taaak ❤️ Hihi. Nej nogle gange skal man bare holde sin mund ? ingen modtager ville tænke at limen var grim.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.