Tema – Black & White: Smil

Sort og hvidt.. den burde jo ligge lige til højrebenet, men jeg fandt det overraskende svært at komme i gang med. Alle de ideer jeg kom op med – ja, der havde jeg lyst til at tilsætte “a splash of color”.

Mit sort/hvide kort endte sådan her – og det er jeg faktisk ret godt tilfreds med 🙂 Jeg har skåret en baggrund ud i hvidt karton med Lawn Fawn “Fancy Lattice Backdrop”-die og lagt et sort stykke karton under. Jeg prøvede forskellige baggrunds dies, men fandt ud af, det var vigtigt at vælge et mønster, hvor hullerne i mønsteret ikke var for store – blev de det, fremstod helheden nemlig mere sort end hvid.

Som tekst på kortet greb jeg en af Gitte’s egne die designs “Midi & Maxi/Smil”. Dien har tre lag og de to første blev lavet i hvidt på sort. Det sidste lag valgte jeg at lave i vellum. Det fremhæver teksten “smil” så fint uden at dække den flotte baggrund helt.

Til sidst satte jeg tre pailletter i farven sølv/holographic. Jeg prøvede først med både sorte, hvide og klare pailletter, men det fungerede klart bedst med disse, der matcher farven på det bageste lag af vellum.

Denne gang er mit kort lavet efter de amerikansk standart mål, altså: 4 1/4″ x 5 1/2″ – dette fordi Lawn Fawn’s die skærer baggrunden ud i den størrelse.

Mange tak fordi du kiggede med 🙂

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: @_tinamathisen_

8 thoughts on “Tema – Black & White: Smil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.