Tema – Black & White: Elegant i sort

Til S/H tema fik jeg lyst til at prøve med min elegante baggrundsdie fra Lawn Cuts. Det er lidt specielt synes jeg at lave noget, der er SÅ elegant i sort, men jeg synes faktisk det går meget godt 🙂 Jeg er ret vild med den elegante baggrund. Den gør så meget, så der er ikke behov for en masse pynt. Jeg satte skar den fine quiltede baggrund ud med Simple and Basic double pierced rektangel. Og skar en hvid firkant ud i nummeret større og satte det hele på en sort kortbase.

Til sidst pyntede jeg med et tillykke fra Gittes eget design og en fin hvid sommerfugl med sommerfugle fra Joy. Tillykke sammensatte jeg af 3 lag, som jeg limede sammen for at give det lidt fylde.

Tak fordi du kiggede med 🙂

KarinaHadsten

11 thoughts on “Tema – Black & White: Elegant i sort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.