Bryllupskort

I denne mærkelige “Corona-alt-er-aflyst-eller-anderledes-tid” er det skønt at få en bestilling på et bryllupskort.

Jeg elsker at lave den slags bestillinger, hvor der er mulighed for at pynt og gå all in på detaljerne. Jeg har før lavet bestillingskort ud fra denne “skabelon” og synes det giver så flot en effekt at kortet kan stå på fx et gavebord.

Kortet er lavet på en hvid base størrelse 14*14. Forsiden af kortet er falset diagonalt, så det kan stå op når det åbnes.

Ovenpå basen er sat cremefarvet karton og et stykke mønsterpapir i varme efterårsfarver, som jeg synes passede perfekt til et bryllup i september. Begge stykker papir er skåret over diagonalt til 2 trekanter, så falselinien på basen stadig er “fri”. Inden i kortet er sat et trekantet stykke mønsterpapir som bruges til at holde forsiden, når den skal stå. Det er svært at gengive på billederne, men håber det giver mening.

Som pynt er skåret 2 cirkler i forskellige størrelser, som kun er sat fast på den nederste del af forsiden. Det gør, at de bliver “stående” når kortet foldes og står op. Cirklerne er skåret i cremefarvet Majestic papir.

Der er skåret et brudepar i hvidt karton med die fra Dixi Craft. Hjerter, blade og grene er skåret i lyserøde, rosa og hvidt karton/Majestic papir for at få effekten af mat og glimtende papir sammen. Der er også pyntet med hvide blomster, halvperler og lidt brudeslør.

Derudover er der skåret to bannere i ensfarvet karton hvor der med små klistermærkebogstaver/tal er sat navne og dato.

Detaljer:

8 thoughts on “Bryllupskort

  1. Hvor er den super flot, og jeg kan også godt lide den skabelon du har lavet den efter for som du skriver så kommer den mere til sin ret, når den står og folk lægger mærke til kortet 🙂

  2. Det er et rigtigt flot kort, og hvor er det fint når det er foldet ud og står selv. Dien med brudeparret er så fin og har en god størrelse, den tror jeg, at jeg skal have fat i.

  3. Så flot et kort, og tak for beskrivelsen på, hvordan du har lavet det. Nu tror jeg at jeg endelig fattede hvordan man gjorde, hvis jeg vil prøve den slags kort 😀
    Jeg har endnu aldrig turde forsøge nemlig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.