Kort med et knus

I denne tid hvor vi skal holde afstand og undgå knus og håndtryk, fik jeg brug for et kort til en kollega der trængte til et “mentalt knus” og hvad var mere oplagt end at bruge Gittes lækre dies med teksten KNUS.

Disse dies er lavet så der er flere lag/skygger, men på dette kort har jeg kun brugt en størrelse, hvilket passede fint til dette kort.

Basen til kortet er str. 10*15 i hvidt karton.

Ovenpå basen er sat et stykke ensfarvet karton i rød/orange og ovenpå dette et stykke mønsterpapir der er skåret ud med en die, der laver en sød buet kant. Mønsterpapiret er sat på kartonet med foam tape, så det er løftet lidt op. Det giver en rigtig flot effekt, synes jeg.

I det rød/orange karton er skåret et lille banner med en die der laver en stitched kant. Banneret er også sat på med foam tape. KNUS er skåret ud i hvidt karton. Endelig er der skåret et par forskellige grene ud i begge farver karton.

Detaljer:

14 thoughts on “Kort med et knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.