Shaker med flere rum

Det er ikke så tit jeg laver shakerkort – jeg vil faktisk frygtelig gerne, men jeg er aldrig blevet rigtig god til at lave dem. Men nu kastede jeg mig ud i det, for jeg synes det var oplagt med den die med 3 firkanter fra Simple and Basic.

Jeg skar den ud 5 gange i hvidt karton og skar firkanterne ud med ca ½ cm kant rundt. De 5 lag blev limet sammen. Så skar jeg hullerne ud også i et stykke mønsterpapir, som jeg efterfølgende skar ud med Simple and Basic double pierced rectangle. Jeg skar også et stykke grønt karton med samme rektangel. Jeg limede noget transparent folie på bagsiden af mønsterpapiret. Så limede jeg de 5 lag med hullerne, så de flugtede med hullerne i mønsterpapiret. I øvrigt er det skønne papir fra Maja Design.

Jeg fyldte lidt palietter i hullerne og lukkede til med det grønne karton – i siderne af kortet satte jeg en strimmel dobbeltklæbende for at matche højden på de mange lag i midten.

Til sidst pyntede jeg med en blomst fra lageret 😉 og nogle grene af Gittes egne og også et skønt Hurra af Gittes eget design. Hurra har jeg skåret 3 af og limet sammen for at give det lidt fylde.

Her får I en anden vinkel, så man ikke kan se mit spejlbillede 😉

Og lige et lille nærbillede, hvor man kan se det “tykke” Hurra. Det giver altså noget lækkert med flere lag på teksten.

Tak fordi du kiggede med 🙂

Karina

18 thoughts on “Shaker med flere rum

  1. Nu så jeg meningen med den die. Smart at standse flere ud, og sætte ovenpå hinanden. Virkelig flot.

    1. Du må bare i gang. Jeg synes det er fedt. Og måske lettere på den måde med at lave flere lag diecuts i stedet for form tape.

  2. Så flot et kort 😀
    Jeg har forsøgt et par gange med shakerkort, men har aldrig været tilfreds med dem. Måske skulle jeg forsøge igen, for dit kort er bare lige mig 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.