Shadowkort – tænk at det er så let

Jeg så en video med Jennifer McGuire, hvor hun lavede shadowkort og blev lidt overrasket over hvor nemt det så ud. Så det måtte jeg da lige prøve. Jeg fik lavet dette kort til min niece.

På ydersiden pyntede jeg helt enkelt med mønsterpapir og de store tal fra Crealies og MALOU med de her lækre bogstaver fra Lawn Fawn.

Når man åbner kortet dukker shadowboksen op. I den har jeg lavet et lille landskab. Skyerne er lavet med sværte. Græsset er skåret med dies. Den baggrund sættes ind i boksen.

I forsiden af boksen har jeg skåret et kvadratisk hul og i det har jeg sat nogle udskårne skyer fra Hero arts, som på den måde svæver lidt over selve baggrunden. På ydersiden af boksen har jeg sat en helikopter fra By Lene, som flyver med en lille Hurra-tekst, som jeg har lavet med denne Hurra-die fra Gittes eget design.

Det kan måske godt være svært at fornemme dybden af den boks, så jeg har lige taget et billede, hvor man fra bunden kan kigge ind i boksen.

På det sidste billede kan man måske også fornemme dybden i kassen og se at helikopteren og skyerne er hævet over baggrunden.

Den nemmeste måde at blive klog på fremggangsmåden på det her kort er næsten at se Jennifer McGuires video øverst i indlægget. I videoen bruger hun de amerikanske mål på kort, men de kan nemt omsættes til danske mål. Brug 2 stykker 14 x 28 cm karton. Begge stykker skal foldes på midten. Det stykke som skal være selve kortet skal have skåret ½ tomme af bagsiden. Det stykke, som skal blive til boksen skal foldes ved ½ tomme, som sagt på midten og igen ½ tomme over midten.

Se videoen for yderligere forklaring omkring samling af shadowbox kortet.

Tak fordi du kiggede med

KarinaHadsten

7 thoughts on “Shadowkort – tænk at det er så let

  1. Sjov idé og så sødt et kort. Jeg elsker når tingene bliver mere dimensioneret. Der er 100 gange sjovere end helt flade kort ?
    Jeg gemmer lige hendes video ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.