Spottet med Gittes Eget Design #6

Efter en lang sommerferie pause er vi atter tilbage med en omgang Spottet! Og I kan virkelig glæde jer til en hel stribe af inspiration.

Denne gang viser vi flere projekter end tidligere, da vi har lidt uger at indhente. Men så er der jo blot ekstra af lækkerier til jer.

Og husk endelig at bruge hashtag #GittesEgetDesign, når I poster på både Facebook og Instagram. Så kan vi nemlig hurtigt “Spotte” jer.

Lavet af Kristina Flensted & fremvist med tilladelse

Kristina har haft travlt med at lave kort til Operation Skriv Hjem og har rystet masser af skønne kort ud af ærmet. Se bare disse vidunderlige dyre- og Minnie-kort!

Kristina har brugt en god blanding af Gittes Eget Design. Vores stempelsæt Mix & Match / Knus, sammen med Basis Rektangler og Flag diesæt.

 • Instagram: @by_flensted

 

Lavet af Bettina Frisgaard & fremvist med tilladelse

Bettina har fremtryllet en skøn regnbue baggrund og på bogstavelig vis brugt Mix & Match / Du stempelsættet som det er lavet. Det er så banalt, at det er genialt! Hun har også brugt den koordinerende Midi & Maxi / Du die, som passer til stemplet.

 • Instagram: @bettinafrisgaard

 

Lavet af Rose Rasmussen & fremvist med tilladelse

Rose var opsat på at prøve en masse teknikker af: alkohol ink på yupo, vandfarver, stacking, vellum og embossing, og sidst men ikke mindst at få sin cricut til at skære sommerfugle delene ud. Vi må sige, at det er sandelig lykkedes Rose med super flot resultat. Wauw, siger vi bare!

Rose har brugt stempelsættet Tak og har heatembosset teksten på vellum.

 • Instagram: @sunsparkleart
 • Facebook: Rose Rasmussen

 

Lavet af Pia Borch Høst & fremvist med tilladelse

Prøv lige og se hvor godt vores store Midi & Maxi / Tillykke passer til slimline kort. Det er jo mega cool! Pia har kombineret vores Tillykke med et shakerkort.

 • Facebook: Pia Borch Høst

 

Lavet af Jean Rasmussen & fremvist med tilladelse

Enkle kort kan meget med ganske få detaljer. Jean lader vores Dobbelt Op Jule Special virkelig få førstepladsen på disse julekort. Ligesom Kristina Flensted har Jean også haft travlt med at lave kort til donation. Hvis vi ikke tager fejl, er disse to julekort også gået til Operation Skriv Hjem.

 • Facebook: Jean Rasmussen
 • Instagram: @mopsejer

 

Lavet af Gitte Søndergaard Nielsen & fremvist med tilladelse

Vi glæder os over, at der bliver mixet og matchet med de andre danske brands. Se bare her, hvorledes Gitte har mixet vores Midi & Maxi /Du med blandt andet produkter fra Simple and Basic. Der er ingen tvivl om, at slimline kort har vundet plads i de danske scrapperes hjerter.

 • Facebook: Gitte Søndergaard Nielsen

 

Lavet af Verena Lauridsen & fremvist med tilladelse

Atter ser vi hvor fantastisk vores produkter passer sammen med især Simple and Basic. Verena tryller med designpapir og har skabt disse kort i moderne stil. Vi er imponerede over harmonien i design og hvor flot det præsenterer vores Midi & Maxi / Du die og stempelsættet.

Verena har også brugt vores stempelsæt Tillykke Med Det Hele.

 • Facebook: Verena Lauridsen

 

Lavet af Jette Jensen & fremvist med tilladelse

Dette kort er et suverænt eksempel på at få udnyttet sit designpapir, en lækker akvarel baggrund eller papirrester. Jette har skabt et dejligt kort i afdæmpede toner, hvor helheden taler til ens øjne. Jette har brugt vores Brush Knus die og lader den få fokus ved at blive indrammet af Simple and Basic’s ovale scallop die.

 • Facebook: Jette Jensen

 

Endnu en gang stort tak til dagens ‘Spottet’ deltagere. Vi er super glade for at se, hvorledes I har tryllet med vores produkter fra Gittes Eget design.

Glem ikke at vi elsker at følge med i, hvad I laver. Brug blot hashtag  #GittesEgetDesign på Facebook og Instagram.

Kreative hilsner,

Gitte Grønfeldt Sørensen og DT Pia

12 thoughts on “Spottet med Gittes Eget Design #6

 1. Mega flotte kort ? Nu kommer de nye dies og stempler snart, så bliver der til endnu flere omgange Spottet med Gittes eget design ? Super inspirerende

 2. Om igen, glemte at skrive navn…..
  Mega flotte kort ?
  Nu kommer de nye dies og stempler snart, så bliver der til endnu flere omgange Spottet med Gittes eget design ? Super inspirerende

 3. super flotte kort med stor variation, virkelig dejligt at se hvor anvendeligt Gittes die er. Mange kort jeg får lyst til at prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.