Spottet med Gittes Eget Design #7

Det er helt vildt så mange skønne kreationer med Gittes Eget design, vi bliver ved med at finde på Facebook og Instagram. Vi elsker det lige nu, da årets jule-release er udkommet. Snak om at blive blæst omkuld af alle jer skønne kunder på webshoppen. Af hjertet kæmpe tak for en fantastisk respons. Kom og kig med og få masser af jule inspiration.

Husk endelig at blive ved med at vise frem, hvad I laver. I dag byder vi på endnu en gang SPOTTET! med nogle fantastiske lækkerier fra jer skønne kunder. Blot I husker at bruge hashtag #GittesEgetDesign på Instagram, Youtube, Pinterest og Facebook.

Lavet af Jean Rasmussen & Fremvist med tilladelse

Jean’s julekort er en fantastisk harmoni af nuttethed og enkelthed. De små syngende mus fra Waffle Flower “Fa-La-La” er ikke til at stå for. Her står det så flot sammen med vores “Mix & Match/Jul” stempelsæt.

 • Facebook: Jean Rasmussen
 • Instagram: @mopsejer

 

Lavet af Margit Fønsskov Larsen & Fremvist med tilladelse

Margit har været umådelig flittig med produkter fra Gittes Eget Design seneste julerelease, hvilket vi er imponerede over. Det var alt for svært at vælge fra, men vi tænker I andre ikke har imod den ekstra inspiration.

Hun har kombineret Gittes Eget Design med blandt andet Simple and Basic. Igen ser vi hvordan vores danske brands fungerer SÅ godt sammen.

På kortene ovenfor ser vi vores nye “Aflange Stjerner” kombineret med vores nye “”Midi & Maxi/Jul” diesæt og koordinerende “Mix & Match/Jul” stempelsæt. Derudover ser vi Simple and Basics “Rectangle w. inlay” diesæt.

Lavet af Margit Fønsskov Larsen & Fremvist med tilladelse

På slimline kortet har Margit igen brugt “Midi & Maxi/Jul” diesættet sammen med “Mix & Match/Jul” stempelsættet. Derudover ser det ud til at Simple and Basic’s “Slimcard” diesæt er brugt her.

 • Facebook: Margit Fønsskov Larsen
 • Instagram: @maggiduttis

 

Lavet af Kaja Westphall & Fremvist med tilladelse

Kaja’s kort er julehygge på vamset plan, da dette mindede os om en dejlig varm strikket sweater. Det er altid en fornøjelse, når Maxi Jul bliver brugt med alle sine 3 lag. Kaja har stemplet Glædelig, som findes i det nye “Mix & Match/Jul” stempelsæt.

 • Facebook: Kaja Westphall

 

Lavet af Jette Jensen & Fremvist med tilladelse

Jette har på dette skønne Guld/Hvide julekort brugt vores nye “Brush Julehilsen” die. Ser man godt efter, kan man ane hvorledes Julehilsen er i 2 forskudte lag. Dette er en kanon teknik, som er en lækker detalje.

Her ser vi også igen Simple and Basic’s “Slimcard” diesæt og deres “3 Pierced Windows” die.

 • Facebook: Jette Jensen

 

Lavet af Tina Hartelius Wilstrup & Fremvist med tilladelse

Hvis du mangler inspiration til super hurtige julekort, giver Tina her nogle gode eksempler. Det er så enkelt at det er genialt.

Tina kombinerer her vores lidt ældre julestempel “Juletid” med dejlige juledies fra Marianne Design Craftables og Die-Namics. Englen er “Herald Angel” og hjorten “Delightful Deer“.

 • Instagram: @hartwildcards
 • Blog: www.handmadepaperhugs.blogspot.com

 

Lavet af Annita Kristine Schøtt Svendsen & Fremvist med tilladelse

Annita’s kort emmer af traditionel julestemning. Varme røde toner i et skønt mix med julestjerne, grankviste, snefnug, røde bær og twine.

Vores “Brush Julehilsen” passer perfekt ind her.

 • Facebook: Annita Kristine Schøtt Svendsen
 • Instagram: @annitaschoett

 

Endnu en gang stort tak til dagens ‘Spottet’ deltagere. Vi er super glade for at se, hvorledes I har tryllet med vores produkter fra Gittes Eget design.

Alle vores Spottet! deltagere kan derfor gemme nedenstående badge og bruge den til at prale med på deres blogs og/eller social media.

Glem ikke at vi elsker at følge med i, hvad I laver.

Brug blot hashtag  #GittesEgetDesign på Facebook, Instagram, Pinterest og YouTube.  Ja, hashtag fungerer på stort set alle Social Media flader.

Bruger I hashtag #, når I poster på f.eks. Facebook bliver det muligt for os og andre at søge på det. Er det ikke fantastisk! Det synes vi, for så kan vi super hurtigt Spotte! Og måske er det dig næste gang, som vi får Spottet.

Kreative hilsner,

Gitte Grønfeldt Sørensen og DT Pia

11 thoughts on “Spottet med Gittes Eget Design #7

 1. Super flotte kort allesammen, er kæmpe fan af Gitte’s eget design og elsker de her omgange “Spottet” ?

 2. De er som det plejer så flotte alle sammen! Jeg bliver altid så inspireret hver evig eneste gang, og mon ikke jeg får snart en hel masse tid og overskud til at sidde ved mit kreabord igen… ❤️❤️❤️

 3. Fine eksempler på anvendeligheden af Gittes die, super flotte kort med masser af inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.