Halloween

Halloween. Ja det ville være helt forkert vis jeg ikke fik lavet en halloween kort i år. Da jeg er helt vild med halloween. Jeg er vild med farverne og hyggen.

Denne gang har jeg maskede en del. Jeg har brugt Tim Holtz stempel sæt med de mange græskar. Jeg startede med at stemple den jeg syntes skulle træde mest i front. Og så maskede jeg dem ellers efter hånden som jeg stemplet dem.

Efter græskarrene klippet jeg noget der skulle ligne nøgne træer ud i maskine. Dem satte jeg så på i baggrunden jeg begyndte at sværte.

Så sværtede jeg baggrunden både for oven og neden med en dused blå. Da jeg syntes om farven pillede jeg maskine af træerne. Og gav en gang sværte mere over det hele.

Så kom der sort og hvid splat på.

Efter baggrunden er helt tør piler jeg maskine af græskarrene. Og farvet dem med copic. (har lagt et billede op her under med farverne der er brugt til græskarrene.

Teksterne er også taget fra samme stempel sæt. Og korte har jeg bygget op på sort og hvid så det fik lige som en lille ramme.

8 thoughts on “Halloween

 1. Jeg er meget interesseret i at købe stemplerne, men kan ikke finde dem på hjemmesiden – kan det passe?

  1. Hej Nanna

   Stemplerne er desværre udsolgt på ubestemt tid fra grossisten, så derfor har jeg skjult dem i webshoppen, da jeg lige nu ikke aner om de overhovedet vil kunne leveres igen.

   Men de hedder CMS309 – Pumpkinhead

   / Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.