Pralebog med Gittes dies

Jeg har givet mig selv en udfordring; kan jeg lave en lille pralebog med mit barnebarn kun med papir, stickers og så Gittes dies? Her er resultatet.

Alle sider er lavet med de to største rektangler med rundede hjørner. De fleste billeder er skåret ud med basis kvadrater.

De små bannere under billedet på forsiden er lavet med en die fra det første sæt fra Gitte.

Her er brugt en af de mindre rektangler med rundede hjørner til både pynt og billede. Og så selvfølgelig en lille gren.

På denne side har jeg brugt midiudgaven af hej dien til titlen og ellers kvadraterne fra tidligere.

Igen kvadrater og pynt med de søde retro blomster fra Gitte.

På denne side blev basis tags taget i brug som matte, og igen en af Gittes blomster som pynt. Jeg satte lidt twine i “håndtaget” på taggene som en lille ekstra detalje.

Her er der igen brugt de aflange kvadrater med rundede kanter, og de søde retroblomster. Teksten blev monteret på banneret fra Gittes serie.

Mest gentagelser på diefronten, lige på nær det lille hjerte i nederste højre hjørne.

August var ikke gammel da han var med til sin første Convention og mødte Odderne for første gang 🙂

Pjaskebilledet blev skåret ud med en banner die for at prøve lidt nyt og prøve at lege med flere størrelser af bannere som matte til billedet.

Igen kommer Gittes lag-på-lag dies med tekst til sin ret som titel på siden, denne gang var det midiudgaven af  SMIL. Elsker smilet med de to tænder 🙂

Og på den sidste side blev det godnat til August og farmor (lidt snyd for det er faktisk godmorgen) og her blev titlen lavet med Knus lag-på-lag die, igen i midi størrelse.

Så nåede vi til enden, 6 sidder blev til 11 små enkle layouts (bagsiden er blank). De blev enkle – både fordi jeg ville være tro overfor udfordringen men allermest fordi det er billederne der skal fortælle historien – og på så lidt plads bliver pynt hurtig overvældende 🙂

Tak fordi du havde tålmodighed til at scrolle helt herned, fordi du kiggede med.

Gitte O

7 thoughts on “Pralebog med Gittes dies

  1. Hvor fint et album. Jeg syntes enkelheden er så fin og dit ønske om fokus på billederne bliver opfyldt. Skønt med sådan et album der kan tages frem igen og igen.

  2. Hvor er det fint, sikke en skøn lille fyr at kunne prale med. Mange fine finesser med alle de skønne dies, god inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.