Tema – Black & White: Slim card med sjuskede prikker

Til temaet med sort og hvidt fik jeg lyst til at lave mit eget baggrundspapir. Jeg havde et stempel med prikker, som jeg ikke rigtig havde fået brugt, så det ville jeg prøve. Jeg gik lidt efter pulter til bulter princippet med prikkerne, men det var lidt svært, så det blev lidt sjusket. Men det blev alligevel fedt på den lidt rustikke måde. Linker lige til et par stempler med prikker:

Prikker fra My favorite things. Lidt mindre prikker end dem jeg har brugt, men ville nok fungere bedre til min oprindelige ide 😉

Prikker fra Marianne design. Matcher nok mere størrelsen på mine prikker.

Jeg havde også haft en ide i baghånden med noget sort tråd, som jeg gerne lige ville have med, så jeg viklede lidt tråd omkring. Og så havde jeg en blomst i overskud fra et andet projekt. Den er lavet med Heartfelt Creation stempler og matchende dies. Jeg havde på forhånd tænkt at der skulle et tillykke på i højre side, men syntes der blev lidt tomt i venstre side. Så der smed jeg lige en lille ramme fra Dienamics på. Synes det gav lidt balance i kortet.

Her lidt tæt på den lille ramme i venstre side og den store blomst 🙂

Tak fordi du kiggede med 🙂

KarinaHadsten

9 thoughts on “Tema – Black & White: Slim card med sjuskede prikker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.