Konfirmations kort

2020 har hvert et noget forvirrende år også for os der skal holde konfirmation. Og derfor har jeg ikke kommet med ret meget om konfirmation, som jeg havde lovet da min datter er en af dem som skal konfirmeres. Men jeg vil i dag blogge med det kort som jeg har lavet til hende på dagen.

Det blev dette kort som er kørt i de varme lilla farver. jeg har skåret en aflang kort. Og her kan man vælge at bruge nogle af de fine die som kan købes, til netop dette. Men da jeg desværre ik lige har fået fat i en, i nu. så har jeg skåret den. Den er 20 cm på den lange led og 9 på den anden. Jeg har så taget de 3 ink farver som ses på billede. Og sværtede farverne ind over hinanden.

Så fandt jeg nogle gode baggrundsstempler frem. og gav lidt hist og her, for at give lidt liv i baggrunden. og lidt rå over det.

siderne er sværtede med sort.

Så fandt jeg Gittes fine 3 lags die frem med tillykke. Det inderste lag skar jeg ud midt inde i korted. da jeg gerne ville have den farve jeg har fået bygget op, i min tekst. Andet lag er en rosguld. og 3 lag er bare sort. De 3 lag limes sammen og limes så oven på det huld jeg har fået skåret i mit kort.

Den lille pige er skåret ud på min scan n cot. men er sikker på man kan få en masse fine die med piger der kan bruges. Den er bygget op i 5 lag for at give den noget stabilitet. Og så har den fået noget glans oven på så den rigtig skinder.

Stjernerne gav jeg lidt sort sværte hist og pist. det er ikke helt tæt da jeg godt kan lide det skal se lidt rå ud. Så for at det samtidig også lidt lim med glas glitter oven på så der også er lidt fin oven i det rå. Da det hele var tørret blev det limet på og så skar jeg en matte i ros guld og selve korted i sort så det går igen lige som i tillykke. Det syntes jeg giver en helhed i korted.

 

Så nu håber jeg min datter tager godt i mod det ?

10 thoughts on “Konfirmations kort

  1. Mega lækkert baggrund, flot kort som skiller sig ud på den gode måde til en konfirmation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.