TEMA – Blade: En type kort der virker

Oktober måneds højdepunkt har i mange år været Convention i Middelfart – men i år ville Corona det anderledes og i stedet var vi en lille gruppe piger, der mødtes i et sommerhus med håndsprit, afstand og scrapsager.

Jeg havde en mases planer for hvad der skulle laves i løbet af weekenden, men der kommer næsten altid et tidspunkt hvor jeg går død og intet vil lykkes for mig. Efterhånden har jeg fundet ud af , at så skal jeg finde tilbage til noget jeg har lavet før og som jeg ved virker. Og sådan et tidspunkt kom der også i denne weekend – og efter lidt frustrationer og forsøg på at få noget til at fungere, så fandt jeg tilbage til en kort type, som jeg ved virker for mig.

Så jeg beklager på forhånd hvis I tænker at “det har vi da set før”.

Først fandt jeg papir/karton i brune og grønne nuancer – kvist, almindeligt og Majestic. Så fandt jeg en hel masse forskellige dies der skærer blade, blomster, grene, stængler osv ud og så ellers i gang med at standse ud. Nogle dies standser kun en tynd kant (skelettet) ud, andre er massive. Jeg kan rigtig godt lide den effekt det giver med forskellige materialer og forskellige udstandsninger.

Der kommer her et par links til dies jeg har brugt – men alle former for grene/blade/kviste/stængler osv kan bruges. Det giver god effekt hvis det er muligt at variere størrelse og form, men prøv jer frem.

CREAlies Ceative shapes

CRAFTables Herbs & Leaves

Sizzix Thinlits Hidden Leaves

NHH Design Die Branch 6

Selve kortet er lavet med en hvid base, et stykke kvistkarton og så endnu et stykke hvidt.

På det øverste hvide karton er er der stemplet med et par baggrundsstempler, i grønt og brunt. Der er stempel med tekst og stempel med mønster. Det er stemplet uden stempelværktøj/akrylklods. Jeg har bare holdt stemplet i hånden og trykket ned på det hvide karton, hvilket giver et uens og lidt tilfældigt udtryk, som passer godt som baggrund.

Der er også brugt lidt papir fra en gammel bog, som er sværtet i kantet med brun sværtet og sat tilfældigt ovenpå stemplingen.

På hvert kort er der sat et lille hvidt banner/tag med en tekst – af Gittes egne, bla. fra dette sæt.

På et par af kortene er der også sat en cirkel med stitches eller bølget kant som indrammer grenene.

Som yderligere pynt er brugt twine, der er sat under grenene eller som sløjfe i det lille tekst-tag. Der er også brugt nogle små træstjerner.

 

De enkelte kort:

 

12 thoughts on “TEMA – Blade: En type kort der virker

  1. Nu blev jeg lige ekstra glad for at jeg har bestilt to nye blad dies hos Gitte ? Jeg har ikke set dem før og vil absolut lave lignende når min pakke kommer. De er såååå fine ??

  2. De er så flotte og det er så smart en måde at få brugt bladene som midtpunkt og ikke bare som lidt bi-pynt ?

  3. Jeg kan rigtig godt li’ blade, grene og stængler i alle mulige faconer, så fedt at se kort med dem i centrum, de er mega flotte ?

  4. Et godt resultat kan sagtens gentages. Holder selv meget af grene og blomster, så kun godt med inspiration. Flotte kort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.