TEMA – Blade: Blade i efterårsfarver

Jeg er ret vild med de skeletblade som Tim Holtz har lavet dies til, men tænkte jeg ville prøve at bruge dem på en lidt anden måde.

Til kortet har jeg brugt;

Hvid kortbase plus hvidt karton

Jeg foldede en hvid kortbase på midten så jeg have styr på hvor stor forsiden var. Placerede derefter de tre blade tilfældigt på forsiden (det ved både du og jeg ikke passer, jeg er IKKE i stand til at gøre det tilfældigt ?) og jeg skar de tre blade ud.

Herefter skar jeg et stykke hvidt karton lidt mindre end det foldede kort, og påførte distress ink i passende efterårsfarver med en blending brush så de blendede godt sammen.

Kartonet blev herefter monteret på indersiden af kortets forside så man kan se de dejlige farver igennem hullerne fra bladene, og til sidst blev de tre udstansede blade limet i hullerne hvor de hørte til.

Til sidst diecut med tillykke fra Gittes eget design.

Det er så lækkert med efterårsfarverne der titter igennem skeletbladene ❤️ men jeg overvejer at prøve igen og så lave forsiden som en løs side der kunne løftes med 3D puder, det skal prøves på et tidspunkt.

Tak fordi du kiggede med.

Gitte O

7 thoughts on “TEMA – Blade: Blade i efterårsfarver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.