TEMA – Blade: Efterårsblade

Jeg elsker alle de flotte farver som efteråret byder på (så glemmer man lidt regnen, vinden og mørket…)

Jeg har lavet dette efterårskort med Gittes dies –  Basis rektangler og flag og blade dies fra Tim Holtz – Cut out Leaves.  De er geniale da de kun skærer det inderste af bladene, så man kan lave fede mønstre med dem. Bladene er skåret i hvidt karton og lagt ovenpå det farvede karton. Teksten er også Gittes eget design die. Desuden har jeg sat lidt pallietter på.

Det farvede karton er kraft karton med embosset motiv – fra en gammel Tim Holtz blok. Det er farvet med Nuvo Shimmer Powder så derfor glimter farverne i bladende. Det var lidt svært at få et godt billede af glimmeret men håber i kan se det.

Tak fordi du kiggede med

Else

9 thoughts on “TEMA – Blade: Efterårsblade

  1. Det er virkelig flot kort. Det ser spændende ud med de mange forskellige mønstre i bladene og god effekt med det glimmer ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.