TEMA – Blade: Efterår på et kort

Uuuhhh tema = Blade – fedt. Jeg tænkte straks efterår, så frem med mine oxide sprays i orange, grøn og brun 🙂 Jeg prøvede to forskellige tilgange med bladene. Jeg fik skåret nogle blade ud i hvidt karton – man kan faktisk også bare bruge kopipapir. Jeg sprayede orange og grøn ud på et craft sheet (genbrugsbagepapir) og dyppede bladene i begge farver. Den anden tilgang var at dyppe et par stykker hvidt karton i farverne – lade dem tørre og så skære bladene ud efterfølgende. Her kan man se både de dyppede blade og det dyppede karton inden det blev skåret ud.

For begge tilgange valgte jeg at sværte kanterne med den brune til sidst.

Her er de sidste blade også skåret ud. Jeg kan ikke huske mærket på de blade jeg har brugt og kan ikke finde dem i webshoppen. Gitte fortæller mig at det er en tidligere version af Lawn Cuts, men at de er udgået, men jeg har fundet to sæt, som ligner ret meget.

Lawn cuts blade

Lady E blade

Bladene skulle ledsages af en lille efterårsblomst og sammen blev de monteret på en baggrund i en matchende efterårsfarve skåret med Spellbinders Essentials rektangel. Og den firkant blev monteret med 3D puder på et stykke blomstret mønsterpapir fra bunken.

Her hele kortet. Afsluttet med et tillykke, som jeg har sammensat af 4 udskæringer oven på hinanden for at give 3D effekt. Jeg brugte det her Tillykke fra Gittes eget design, men uden at bruge baggrunden. Det er ikke så tit jeg sætter mine tekster på skrå, men her virkede det bare så rigtigt.

På det sidste billede er her kan man rigtig se bladene og man ser hvordan de 4 lag Tillykke giver en rigtig chipboard-agtig effekt.

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten

8 thoughts on “TEMA – Blade: Efterår på et kort

  1. Så flotte, tankerne ledes til skovbunden, elsker lyden af nedfaldne blade og de smukke farver. Rigtig lækkert kort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.