Glade Jul, Dejlige Jul

Da det nye jule stempelsæt kom ud, blev jeg med det samme inspireret til at lave dette kort. Det var jo helt oplagt at lade 2 søde engle holde en del af teksten. Samtidigt blev jeg også kastet ud i at farvelægge igen med de skønne ZIG Clean Color Real Brush penne.

Da min plan var at englene skulle holde noget tekst banner, var min første opgave at få heat embosset noget tekst.

Når jeg går i gang med tekster, sørger jeg altid for at lave en god bunke på én gang. Så har jeg altid noget klar til andre projekter.

Når det gælder heat embossing på sort karton, så er min helt klare favorit Hero Arts Premium Cardstock – Pitch Black. Det er lækkert tykt og tager godt imod embossing pulver, særligt hvidt super fine.

De skønne engle er fra Sunny Studio. Jeg sørger for at stemple dem i VersaFine Onyx Black, da jeg skal bruge ZIG Clean Color Real Brush sammen med en vandpensel. Onyx Black kan tåle vand og vil derfor ikke løbe ud.

Igen sørger jeg for at stemple en bunke engle til farvelægning. Derfor ender jeg også med at vælge 4 forskellige farvergrupper til deres kjoler. Personligt elsker jeg variation og har svært ved at lave en masse ens kort. Der skal altid liiige være lidt forskel.

Til englene har jeg brugt følgende farver:

  • Hår: 060 Brown, 062 Dark Brown
  • Glorie: 061 Light Brown
  • Hud: 071 Flesh Colour + 072 Beige + 026 Light Pink (til kinderne)
  • Kjoler: 038 Peacock Blue + 029 Geranium Red, 035 Deep Blue + 082 Purple
  • Vinger: 091 Light Gray

Det store JUL er heat embosset med Ranger Super Fine – White.

Englenes blå kjolefarver er nemlig afstemt med mattens farve.

Da jeg lavede så mange engle, blev jeg også nødt til at lave en lidt anden variant af julekorter. Derfor får i også en lidt mere tøset udgave.

Her er matten med scallop kant. Det er Simple & Basic – Pierced Scalloped Rectangles.

 

 

Kreative hilsner,

Pia


Kommentar fra Hobbyboden:
Englene fra Sunny Studio er desværre udsolgt, men du kan bl.a. få Dette Sæt fra Heffy Doodle, som minder lidt om dem.

10 thoughts on “Glade Jul, Dejlige Jul

  1. Super lækkert inspiration ?
    Troede ikke at jeg skulle have Jul, men nu bliver jeg lidt i tvivl… ?

  2. Hold nu op alle de tekster, jeg laver som regel kun lige det, jeg skal bruge her og nu, men det kunne da godt være jeg skulle prøve det andet, det må være rart altid at have noget på lager. Super søde engle og flotte julekort.

  3. Engle og jul hører bare sammen, og de her er så fine. Har faktisk for længe siden lavet et der ligner det første.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.