Kort med udstandsning/die som centrum

Der er vist ingen tvivl om at jeg er vild med dies og for tiden bruger jeg meget grene, blade og blomster. Oftest bliver de brugt som mindre pynt fx under en tekst eller i en “klump” (på engelsk “cluster”) af pynt hvor de sammen med andet pynt udgør en større enhed.

Men jeg har fået fingre i et Sizzix diesæt hvor udstandsningerne er større end dem jeg normalt bruger og det skulle prøves af på et par kort. Der er tale om sættet Wildflower Stems #1 hvor der er 5 forskellige dies og jeg har her brugt 3 af dem på 2 kort.

Kortene er lavet på en hvid 10*15 base med et stykke kvistkarton ovenpå og et stykke mønsterpapir i hhv. rosa og blå/turkies nuancer. På det blå kort er kanterne både på kvistkarton og mønsterpapir distresset og sværtet med mørk brun stempel sværte.

Blomsterne er skåret ud i kvistkarton og ud over et lille banner, en tekst (bla. knus fra Gittes eget design) og lidt halvperler er der ikke yderligere elementer, fordi jeg synes de store flotte udstandsninger skulle være centrum på kortet.

Detaljer:

12 thoughts on “Kort med udstandsning/die som centrum

  1. Mon ikke, jeg snart kunne få fat i denne die sæt…
    Super flotte kort, er vild med dem! ♥️♥️♥️

  2. Uh de er fine….jeg har ikke fået mine så meget. Synes alt jeg så og kunne lide var sværtet…men de her er virkelig fine i ensfarvet ?

  3. Så flotte kort, enkelt at bruge med smukke mønsterpapir som baggrunde. Jeg har selv sættet og mange andre blomster, holder meget af dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.