Kort med ny TAK-die

Så har hun “tryllet” igen, hende Gitte, og lavet nogle virkelig lækre tekstdies i 2 størrelser, med 3 lag og tilhørende stempler.

Et af de nye ord, der nu er tilgængelige i shoppen er TAK og da jeg skulle lavet et kort til en kollega, der er gået på pension, synes det var oplagt at bruge både tekst og de tilhørende stempler.

Selve kortet er et aflangt kort – slimcard, som mange kalder dem – lavet med hvid kortbase.

Ovenpå basen er brugt et stykke lilla ensfarvet karton og et stykke mønsterpapir i brune og lilla nuancer. De to stykker er skåret ud med dies fra dette sæt. Der er brugt dien, der laver en scallup kant og den “indre” rektangel og derudover er tag-dien brugt til at skære et tag ud i vellum. I toppen af tagen er sat et stykke bånd.

Den nye TAK die findes i 2 størrelser med 3 lag i hver – her er brugt det største TAK men kun de to inderste lag i hhv. hvidt og lilla karton.

Der er skåret 3 bannere i hvidt karton med disse lækre dies af Gittes eget design. Der er stemplet tekster med lilla sværte og små tekster fra det nye stempelsæt, der hører sammen med TAK-dien.

Der er pyntet med blomster lavet med dette sæt. Blomsterne er skåret ud i samme mønsterpapir som rektanglen og i midten er sat lilla halvperler i forskellige farver. Der er også “drysset” flere halvperler tilfældigt ud over kortet.

Øverst på kortet, er sat en gren skåret med denne die fra NHH Design.. Den er skåret ud i det lækre Majestic papir i brunt.

Lidt flere detaljebilleder:

12 thoughts on “Kort med ny TAK-die

  1. Jeg fik travlt da jungletrommerne i går fortalte at det nye var dukket op…
    og havde jeg set dette kort inden, havde det været nok til at skulle shoppe..
    Hold da op et lækkert kort. Er vild med den måde vellum-taget påvirker det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.