TEMA – Blade: Hurtigt kort

Nogle gange må det godt være nemt at lave et sødt kort – og det må jeg indrømme det var med dette kort.

Kortet er lavet på en base af kvistkarton, størrelse 10*15. Ovenpå er sat et stykke mønsterpapir som oprindeligt var 30*30 og indeholdt 6 små stykker, der lige passer til forsiden af et kort i denne størrelse. Det er et meget gammelt stykke papir, så jeg aner ikke hvilket mærke det er, men hvis du kigger dit papir igennem, så kunne der dukke noget op, som kan bruges på samme måde.

Der er skåret en ramme i kvist karton og så er der skåret forskellige blade/grene ud i lys grøn og kvist. Grenen i kvistkarton er fra dette sæt fra CRAFTables, de lysegrønne grene er fra sættet Hidden Leaves , et af de lækre Sizzix Thinlits sæt. Rundt om grenene er der sat lidt twine-bånd.

Detaljer:

 

5 thoughts on “TEMA – Blade: Hurtigt kort

  1. De kort kan både være en glæde og en pinsle. Men de har fået lavet et virkelig fint kort her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.