TEMA – Blade: stemplet kort

Da jeg i sin tid så stempelsættet “Leaf Canopy” fra Altenew, vidste jeg bare, det var et, jeg måtte eje. Der er så mange muligheder i det sæt!

Altenew Clear Stamp Set - Leaf Canopy

Det er fedt, at bladene både findes som linjer og som “fyldte” stempler. De kan bruges sammen eller enkeltvis og alt efter hvilket medium, du bruger at farvelægge med, kan udtrykket være drømme-agtigt og flydende med akvareller eller mere grafisk og “lige til” med tuscher eller stempelsværte.

Denne gang har jeg valgt at bruge begge slags stempler – altså både omridset og det fyldte stempel – men hver for sig. Først sværtede jeg med mine blending brushes et stykke hvidt karton i farverne “Lovely Lavender” fra Gina K, samt “Rose Petals” og “Sugared Lavender” fra Catherine Pooler. Jeg har valgt at lade farven være mørkest i toppen, der gradueres i lysere toner nedad, så den nederste del af mit karton er hvidt.

Jeg stemplede omridset af bladene over mit farvede karton – som en slags tilfældig baggrund – jeg valgte den lyse farve fra Gina K, som jeg også havde brugt til at sværte baggrundsfarven med. Derefter stemplede jeg bladene ovenpå med Distress Oxide Ink i farven “Dusty Concord” – jeg brugte både den lille og den store gren til dette.

Jeg skar mit stemplede karton, samt et stykke sort karton ud med den næststørste die i sættet “Skinny Metric Rectangle Frame” fra Heffy Doodle. Det er et die sæt, der skær tynde rammer ud i dimensioner, der passer til de danske kort størrelser. Da sættet består af rammer, der ligger enkeltvis, kan man bruge både rammen og det i midten, der bliver “tilovers”, og så var det bare at bruge mit stemplede karton, der nu passer perfekt ned i min sorte ramme. Til sidst stemplede jeg teksten på – denne gang valgte jeg at bruge en af teksterne fra stempelsættet – der er mange fine tekster med. Det er stemplet med Versafine i farven “Onyx Black”.

Mange tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina M.

 

¤Instagram: @_tinamathisen_

6 thoughts on “TEMA – Blade: stemplet kort

  1. Flot kort – fine grene. Må kunne kombineres med noget dansk tekst, noget fra Gittes eget design måske…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.