TEMA – Blade: Cirkler med blade

Jeg har fået et sæt nye dies fra Pinkfresh Studios med blade i cirkler. Samtidig skulle jeg teste min nye distress oxide rustic wilderness. Jeg blendede den med lidt forskellige oxides – splattede lidt vand på for at oxidere det. Jeg skar cirklerne med bladene ud i hvidt karton – klistrede det hvide karton med hullerne i oven på den farvede baggrund – klistrede derefter cirklerne med bladene ind i hullerne. Lidt inlay-agtigt, men stadig med hul ind til farven på den underliggende baggrund. Lækker effekt det giver 🙂

Et lille nærbilede, hvor man kan se den farvede baggrund, med den oxiderede overflade.

Endnu et kig til baggrunden. Der er 6 cirkler i sættet fra Pinkfresh – de tre har en lidt smallere cirkel end de andre tre.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

8 thoughts on “TEMA – Blade: Cirkler med blade

  1. Super spændende teknik med de dies, og jeg tror faktisk jeg har nogle lidt lignende, så måske jeg lige skulle prøve det af. Flotte kort 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.