10 år med Gittes Eget Design

I efteråret 2010 fik jeg en idé.

Dengang var der nemlig ikke ret mange stempler med dansk tekst på markedet, og jeg savnede selv at have nogle flere.

Derfor gik jeg i tænkeboks og begyndt at pusle med nogle designs.

Et af de allerførste jeg lavede var “En varm hilsen i en kold tid”.
Det er udgået nu (og der er kommer nye tekniske krav til mit ‘artwork’ siden dengang, så jeg kan ikke umiddelbart få lavet flere)  –  men jeg overvejer lidt om jeg skulle lave det i en opdateret version og lade det indgå i et kommende sæt?

Næste trin var at investere i en maskine, så jeg selv kunne producere stempler i mindre mængder.

Det kostede blod, sved og tårer  –  og masser af ødelagte ‘film’ og polymer-pakker, før jeg havde fået styr på produktionen.
Men det lykkedes. Og i midten af december 2010 kunne jeg sætte de allerførste nye stempler i mit eget design til salg på webshoppen.
Altså i disse dage for 10 år siden.

I starten gik salget lige så stille, og jeg kunne selv følge med i produktionen (med hjælp fra Claus).
Men på et tidspunkt blev det for tidskrævende, og jeg begyndte at kontakte forskellige producenter i udlandet mhp. at få dem lavet af andre.
Valget faldt på en producent i USA, som siden da har været min faste samarbejdspartner på området.

Det er selvfølgelig også dem, der har fået lov til at lave den nyeste release, som netop er lagt i webshoppen.

Heriblandt et Fødselsdags-sæt med en samling af stempler, som jeg synes giver et godt indtryk af min måde at designe på. Og så alligevel med et lidt anderledes stort fødselsdagstempel, som en indikation af at mine designs aldrig står stille, men hele tiden udvikler sig i en ny retning.

Og der er selvfølgelig også blevet plads til et par af mine finurlige fjollerier i sættet.

Hvor længe jeg kommer til at fortsætte med at designe stempler, kommer helt an på om der er marked for dem.
Men lige nu er der intet der tyder på at I er træt af mine ting, selvom vi efterhånden er blevet en hel del spillere på markedet.

Som bekendt besluttede jeg for et lille års tid siden at supplere stemplerne med den første serie af dies.

Så i anledning af fødselsdagen kommer der selvfølgelig også et sæt nye dies.

Og hvad er mere nærliggende end at fejre en rund fødselsdag med masser af flag  –  i form af et cut-out sæt med dannebrogsflag, der kan kombineres med f.eks. tags, kortbaser, banner eller lige hvad du har lyst til Jeg ELSKER selv ting, der kan kombineres på kryds og tværs og bruges på mange måder.
Så det håber jeg også at du synes om.

Håber I vil tage godt imod de nye stempler og dies  –  og hvis I kan lide dem, så vil jeg overveje at fortsætte 10 år mere med #GittesEgetDesign.  😉

– Gitte

19 thoughts on “10 år med Gittes Eget Design

 1. Er sket meget på 10 år og jeg kan huske når vi besøgte din butik i Odder ? du laver nogle flotte ting og håber du vil forsætte med det mange år endnu?

 2. Tillykke med den første runde fødselsdag – 10 år….Hip Hip Hurraaaaa 😀
  Fedt mere flere nye stempler fra din hånd – glæder mig meget til at se dem. Og så skal du åbenbart igen sørge for at jeg bliver fattig…men på den fede måde 😀

  Det kunne være super, hvis du laver det stempel igen, “en varm hilsen i en kold tid”, så kom du bare i gang 😉

 3. Du må endelig fortsætte Gitte ? og kæmpe stort tillykke med de første ti år. Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på herefter.

 4. Du SKAL fortælle med at lave stempler – dine er helt klart mine favoritter og oftest førstevalg ?
  De nye sæt dies og stempler er som sædvanlig lækre og ryger direkte på ønskesedlen.
  Hjertelig tillykke med jubilæet og TAK for dig og din skønne kreativitet ❤️

 5. Jaaaa tak, fortsæt endelig med både stempler og dies, dem er vi mange der er fans af, tillykke med de 10 år ?

 6. Stort tillykke med de 10 år og de nye stempler og dies, og for mit vedkommende må du meget gerne fortsætte med både stempler og dies. Jeg bruger stemplerne flittigt, da jeg stort set kun bruger danske tekster 🙂

 7. Wow, jeg var slet ikke klar over, at det var så lang tid siden, at du udgav dine første stempler, men dengang var jeg selvfølgelig heller ikke selv i gang med at skrappe. Stort tillykke med det ?????, og ligesom de andre håber jeg, at du vil fortsætte med både dies og stempler i lang tid fremover.

 8. Så sjovt at du og jeg begge har 10 års jubilæum i 2020 med hver vores “børn”. TIL LYKKE og jeps du skal endelig fortsætte med dine dejligt “krøllede” ideer. TAK for dit tilsagn om at være vores 3. hyggesponsor hos OSH i løbet af julekalenderen, det vælter ind med kommentarer 😉 God weekend.

 9. Stort tillykke med de første 10 år og ønsker held og lykke med de næste 10 år. Det er super fine ting du får designet og elsker din blanding af skrifttyper og finurlige tekster. Dine dies sætter lige prikken over i’et. Glæder mig til at se hvad du kommer med frem over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.