Rundt julekort med toppers

Da jeg første gang så den die fra Mariannes Design kunne jeg ikke rigtig finde ud af om den var noget for mig. Men det er den, det er super hyggeligt at bygge et kort op. På dette kort har jeg brugt nogle af de mange toppers som jeg har liggende og meget sjældent bruger.

Det er faktisk toppers fra 2 forskellige jule sæt. Desuden har jeg brugt en af Gittes tekst die, en julestjerne die og nogle Enamel Dots fra Simple and Basic. Baggrunden er grøn karton.

Og som en bonus så er det også et hurtigt kort at lave.

Håber I kunne lide hvad jeg havde lavet i dag.

Else

9 thoughts on “Rundt julekort med toppers

  1. Jeg er ikke rigtig til det runde kort normalt, men det her flotte kort får mig til at tvivle nu. Det kan bare noget helt specielt og åh jo til mange toppers der ligger ?

  2. Det er sjovt, sådan har jeg det også med den die, og selvom jeg efterhånden har set mange fine og søde kort med den, tror jeg ikke, at jeg selv vil få den brugt ret meget, hvis jeg køber den. Så jeg nøjes med at beundre de mange fine kort, der bliver lavet.

  3. Flot kort 😀
    Jeg er sådan lidt – skal, skal ikke – med den die du har brugt. Kan godt lide det andre laver både med den og den firkantede, men føler mig ikke sikker på, at jeg selv ville bruge dem, og så måske alligevel….haha 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.