Enkle til/fra kort med stil

Jeg ved ikke med dig, men ofte når det går op for mig at jeg mangler til og fra kort, så har jeg ikke voldsomt meget tid at gøre med. Så er det godt med den enkle løsning som også er fin og lidt stilfuld, og det synes jeg lykkes ok med de nye dies Gitte har lavet.

Jeg har lavet tre forskellige modeller, den første med udgangspunkt i Gittes hjerte die. Jeg laver to i den næststørste størrelse i to forskellige farver, og et i nummeret mindre i en af farverne.

De to hjerter i samme farve er dem jeg skærer teksten i.

I det lille hjerte udstanses God Jul med den mindste af Gittes dies

Under store hjerte udstanses til og fra med den mindste af Gittes dies. Faktisk har jeg snydt lidt, du kan måske lige Ane det under det hvide til og fra, jeg har sat en lille ræd firkant ind under det hvide hjerte. Det var jeg nød til for sølv hjertet på den anden side har hvid bagside så det virkede ikke rigtig med et hvidt hjerte ovenpå der 😉

Den anden model er lavet med Gittes tag die og de samme to sæt tekst dies som ovenfor.

 

Her er der tre lag, to sølv og et rødt.

Den sidste model er lavet med Gittes Stjerne die, til/fra og så den søde med englekys.

Så et par hurtige ideer til til og fra kort i en snæver vending, kun ved hjælp af karton, lin og Gittes dies.

Tak fordi du kiggede med

Gitte O

7 thoughts on “Enkle til/fra kort med stil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.