Englekys, stjerner og masser af glimmer

Jeg har haft en lang periode (nærmest flere år), hvor jeg aldrig brugte glimmer – hverken i form af løs glimmer eller glimmerkarton.
Men for et års tid siden kom jeg pludselig på andre tanker, og siden da har jeg jævnligt brugt især glimmerkarton til enten matter eller til detaljer.

Det er dog sjældent at jeg vælger at gå SÅ meget all-in på glimmer som på dette kort, hvor jeg både har brugt det til hele baggrunden OG til det udskårne ‘englekys’.
Sammen med lækkert mønsterpapir fra Maja Design og matchende mørkeblåt karton og hele molevitten sat på en kvadratisk kortbase i kvistkarton, synes jeg dog at det hele kom til at gå op i en højere enhed.

Jeg elsker i øvrigt at tingene ikke skal være ALT for firkantede og regelrette.
Derfor har jeg ladet nogle af “armene og benene” på stjernerne gå lidt ud over glimmer-firkanten (men ikke helt ud over selv kort-kanten). Det bløder det lidt firkantede look op.

4 thoughts on “Englekys, stjerner og masser af glimmer

  1. Flot kort, hos mig bliver glimmer karton stort set kun brugt til julekort, da jeg synes det er forhjulet til at bruge til andre kort, og indtil videre har jeg vist kun lavet et enkelt med det i år, så et ark holder længe ?. Jeg kan også godt lide, når der er noget, der lige stikker udenfor rammerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.