Hurtige julekort med The Paper Boutique

Smart i en fart, det er altid rart! Og så rimer det jo 😉

Det kan næsten ikke blive nemmere med The Paper Boutique Paper KIT’s, som jeg har brugt til disse julekort. I får 4 kort at se i dag, men jeg har fået lavet mange flere end det. For nemt – det er det sandelig 🙂

Til kortet ovenfor har jeg brugt Gittes Eget design “Basis Rektangler og Flag” diesæt. Til den yderste cirkel har jeg Gittes Eget Design “Cirkler”, mens den inderste cirkel er et Nested Cirkel diesæt uden pyntekant.

Teksten har jeg heat embosset med hvid embossing pulver og bygget op af tekster fra Gittes Eget Design “Helt Enkelt Jule Special”.

Til næste kort jeg har brugt Gittes Eget Design “Basis Kvadrater” dies til de to største diecuts på kortet. Ja, og så jeg har blot samlet kortet. Andet er der faktisk ikke i dette kort. Kan det blive nemmere?

Dette kort er nok det mest tidskrævende af alle i dag. Dette er nemlig skabt ud af rester fra nogle af de andre kort. Ved at bruge Gittes Eget Design “Strips Vandret” har jeg kunne skabe en baggrund af rester af designpapir.

Teksten er igen heat embosset med hvid embossing pulver. Denne gang har jeg dog brugt Gittes Eget Design “Mix & Match / Jul” til at skabe teksten.

Sidste kort er mere eller mindre en gentagelse af produkterne fra det andet kvadratiske kort. Jeg har dog selv tilføjet lidt pyntegrønt med brug at et Altenew jule stempelsæt. Men her kan man jo bruge lige hvad man har af diverse pyntegrønt fra sit stash.

Kreative julehilsner,

Pia

7 thoughts on “Hurtige julekort med The Paper Boutique

  1. Enkle og super flotte, især nr 1og 3 ? og så med Gitte’s s eget design, som jeg også er stor fan af ?

  2. Ja, det er smart, jeg har noget papir fra Hunkydory, hvor princippet er det samme. Det er også nemt at komme i gang, hvis man ligger løbet tør for idéer, for man skal næsten ikke tænke selv ?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.