Et julet kort

Et lille vinter/jule kort.

Jeg starter lige med at lige link op til de ting jeg har brugt.

Link:

Simple and Basic Die – 3 Pierced Windows (én die) (hobbyboden.dk)

Simple and Basic Die – Slimcard (hobbyboden.dk)

Gitte’s egne DIE Designs – Midi & Maxi / Jul (hobbyboden.dk)

Distress OXIDE Ink Pad – Salty Ocean (hobbyboden.dk)

Distress OXIDE Ink Pad – Chipped Sapphire (hobbyboden.dk)

Anemone_Design by Ditte Clearstamp – Otter 2 (hobbyboden.dk)

Anemone_Design Die – Clouds (DIE) (hobbyboden.dk)

Nuvo VINTAGE Drops – Worn Navy (hobbyboden.dk)

Crafter’s Companion – Neenah Classic Crest Card Solar White (80 lbs / 216 gsm) (hobbyboden.dk)

Ud over det har jeg brugt et stempel sæt fra mama elephant. Hvidt og sort karton.

 

Jeg begyndte med at skære de 3 huldre ud. De 3 farvet jeg med oxide en lys blå og en mørke blå. Så kom jeg nogle dråber vandt på, og lage en tør klud hænd over for at duppe det overflødige vand væk. Dette gør jeg tit da jeg godt kan lig den effekt som oxide får ved det. Så har jeg taget en hvis tus og lige lavet lidt hvide pletter her og der. De 3 bliver nu lagt til side. Mens jeg får skåret de dele ud jeg skal bruge til mit kort. Jeg har valt at lave de 3 huldre på mit bølgede stykke. Den der sider bag ved den har jeg farvet kanterne på med de samme blå farver som jeg har brugt tidligere. Jeg gav det noget vand men dette var ik nødvendig da man ik rigtig ser det.

De 3 firkanter jeg har farvet, får jeg limet ind i hulderne. Og så begynder det sjove. At få bygget sin sene op. De søde snemandsfigure jeg har brugt er en sæt fra mama elephant. Og nogle jeg har farvet for længe siden, så kan desværre ik lige huske farverne der er brugt.

Jeg kom puder under snæmændene og limet den lille kanin, hund og kat på. Så der kom noget dimension i kortet.

Jul er en af Gittes egne design. Den har jeg skåret ud i hvid og sort og så limet dem forskudt over hinanden.

De tekster der er for neden er limet på sort så der kom en sort kant rundt om.

Så nu har jeg fået lavet mig et jule kort som jeg skal ha sent til min veninde ?

7 thoughts on “Et julet kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.