Juletrommer fra Dan Dies

Jeg er en af de heldige som har fået købt den meget populære Tromme die fra Dan Dies. Den var godt nok svær at få fat på, for den blev hele tiden udsolgt. Men jeg kan godt forstå den er så populær, for de er bare så fine de små trommer.

Mine er lavet i klassiske julefarver – Rød, Hvid og Guld. De kan godt være lidt bøvlede at lave helt runde men jo flere man laver jo bedre bliver de. Øvelse gør mester som man siger……..

Jeg har pyntet den med en lille gran gren fra et Tim Holtz juledie sæt – Festive greens, en lille blomst fra Sizzix – Winter Garland og nogle tromme stikker lavet af tandstikkere. Blomsten har fået en lille halvperle.

Da mine trommer skal bruges som veninde gaver har jeg også lavet en simpel æske til. Selve æsken er 9×9 cm og 4 cm høj, så jeg har bare skåret en 17×17 cm firkant, scoret den 4 cm i hver side og klippet et hak så den kan limes sammen. Toppen skal laves nogle få mm større- så 9,2×9,2 cm og så er sidderne kun 2 cm, dvs jeg har skåret en 13,2 x 13,2 cm firkant og scoret 2 cm på hver side.

På låget har jeg desuden skåret ordet JUL med Gittes Midi & Maxi / Jul  die – det mindste sæt. Hullet er lavet med den største af de 3 dies. Jeg har sat klar plast (overhead film) inde i og limet det ordet JUL på. Desuden har den fået et par julestjerner og gran som ekstra pynt.

Tak fordi du kiggede med

Else

 

7 thoughts on “Juletrommer fra Dan Dies

 1. Virkelig flotte trommer. Dejlig inspiration, og super idé med at lave hullet på æsken med den dies.
  Elsker disse jule tekster😀

 2. Super flot 😍 ideen med hullet i låget med Gitte’s juledie må efterlignes, det ser nemlig rigtig godt ud 🥰 Jeg købte trommedien da den udkom, men har dog ikke nået at få lavet nogen trommer i år. Så jeg har hele 2021 til at øve mig i at lave dem 😊

 3. Ja trommerne er svære at få runde
  Men de er fine
  Har også lavet dem til pakkeleg på arbejdet
  Modtageren blev glad

 4. jeg er en af dem som oftes laver mit julepynt og kort efter jul. helst i januar. og disse trommer står som noget af det øverste på min liste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.