Hot Foil Julekort – Måske du får Hot Foil i julegave?

Ihhh, nu er det lige snart Jul. Måske nogen af jer er heldige at få dejlige scrapgaver og måske endnu Spellbinders Glimmer Hot Foil System. I dag byder jeg på to julekort til jer lavet med Hot Foil. Det ene lavet med Hot Foil Plates og det andet med brug af almindelige dies.

På det første kort har jeg brugt Spellbinders “Stylish Script Merry Christmas” Hot Foil Plate til teksten. Til baggrunden har jeg benyttet Spellbinders “Modern Lines” Hot Foil Plate.

De små kviste og grene er fra Sizzix “Geometric Winter Frame” thinlits dies.

Til mit næste kort har jeg leget med helt almindelige wafer thin dies. Her har jeg brugt “Aflange Hjerter” fra Gittes Eget Design.

Jeg har flere Glimmer Hot Foil videoer på min YouTube kanal og har samlet dem i en Playliste. I kan finde min Playliste ved at klikke HER.  Blandt dem finder I også nogle stykker, hvor jeg netop har brugt helt almindelige dies til at lave Hot Foil med.

Teksten er fra Spellbinders og lavet med “Holiday Sentiments Series 2” Hot Foil Plates, hvor der medfølger 2 banner dies.

Atter har jeg brugt Sizzix Geometric Winter Frames thinlits dies til grene og kviste.

Den ydre guld ramme er lavet med Heffy Doodle “Skinny Metric Rectangle Frames“, som passer perfekt til EU standard kort.

I ønskes alle en dejlig jul. Håber I får det bedste ud af den i år trods omstændighederne.

Kreative hilsner,

Pia

7 thoughts on “Hot Foil Julekort – Måske du får Hot Foil i julegave?

  1. Også en glædelig jul til dig. Jeg har allerede maskinen, men skal helt klart have skaffet nogle flere hot plates, og så er det jo fedt, at der nu er begyndt at komme nogen med danske tekster.

  2. det er sjovt at se hvad der kommer på mode. og hot foil er meget moderne lige pt. det giver også en flot finish.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.