Godt Nytår – Tak for 2020 og velkommen til 2021

GODT NYTÅR  

Tiden er kommet hvor vi igen skal tage hul på et helt nyt og ubrugt år  –  og gøre status over det gamle..

Jeg tror vi er mange der tror, håber og ønsker et bedre 2021 end 2020 har været.
Det var et år der startede så godt  –  og pludselig blev alting vendt på hovedet. Men heldigvis har ikke alting været dårlige.

Nytårstid er som altid et godt tidspunkt at gøre status over året der gik – og det er også tid til nytårsforsætter for det nye og helt ubrugte år. Jeg har derfor som sædvanlig udfordret det Kreative Team til at komme med deres bud. Disse indlæg kommer på bloggen i ugerne lige efter nytår.
Så glæd jer til at læse stort og småt fra året der gik og året der kommer  –  set med hver vores øjne.

Et af 2020’s allerførste nyheder var jo min lancering af Dies i mit eget design, som I heldigvis har taget rigtig godt imod.
Ikke mindst den serie jeg lancerede i sommer, med store tekst-dies og matchende stempelsæt blev et kæmpe hit.

Jeg har også lavet en del nye stempeldesigns i 2020, som er blevet særdeles godt modtaget.
Det varmer virkelig langt ind i hjertet, at I er så mange der synes om dem og det gør mig helt glad i låget, når jeg ser dem brugt på jeres flotte kort, tags osv. rundt omkring.

Jeg har som sædvanlig gang i masser af spændende projekter og tiltag.

I efteråret kunne jeg officielt åbne for Hobbybodens Scrapskole, hvor jeg kommer til at udbyde online-kurser i fremtiden.
Foreløbig ligger der et kursus, som du kan få for 0 kr., hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet. Og så er der mulighed for at købe et lille kursus i at lave minialbum.
Der er mange flere kurser i støbeskeen, men det kræver at jeg lige finder tid til at få optaget nye videoer. Men det skal nok komme, for de kursusdeltagere der indtil nu har meldt tilbage, har været meget positive, og det giver selvfølgelig blod på tanden.

Outlettet på Samsø skulle være åbnet til påske, men det fik Corona stukket en kæp i hjulet for.
Først 1. juli var jeg klar til at åbne i de nye lokaler  –  men SÅ begyndte der også at ske ting og sager.
Sommeren 2020 blev jo tilbragt i Danmark for de flestes vedkommende  –  og der var rigtig, rigtig mange, der lagde vejen forbi mig. Tak for jer – det har været så dejligt med alle de besøg.

Lige nu er det planen at outlettet åbner til påske 2021. Men er der noget jeg har lært her under corona-epidemien, så er det at man skal passe på med ikke at love for meget. For der er så mange ting, der efterhånden er ude af ens egne hænder.

Året 2020 endte godt salgsmæssigt.

På trods af (eller måske på grund af) nedlukningen af samfundet i marts, så fik mange travlt med at bestille varer hjem, så de mange timer hjemme kunne bruges kreativt. Tak for alle ordrer og alle jeres søde ord vi har fået med på vejen. Det betyder meget som lille selvstændig butik at have opbakning fra kunderne.

Men det har været ualmindeligt svært at skaffe varer nok til butikken. I mærker måske ikke så meget til det som kunder, men der er stadig varer, der har været i restordre hos grossisterne siden engang i foråret. Visse ting, som blev præsenteret på vinterens messer er stadig ikke kommet på markedet. Og der er stadig nogle producenter, der har svært ved at få varer nok frem til os forhandlere. Set i bakspejlet, så har vi nok været lidt forkælede hidtil. At vi bare kunne regne med at få varer hjem fra hele verden altid og hele tiden. Sådan er det ikke helt længere. Og de mange problemer og nødvendige tiltag omkring råvareleverancer, transport, sikker produktion osv. har desværre medført lidt stigende priser på en hel del varer (og mange har varslet nye prisstigninger i 2021).Men det bliver vi alt sammen nødt til at tage som det kommer.

For første gang i mange år, skal jeg IKKE til USA til januar, for at se på nye ting og lære nyt om de kommende produktlanceringer. Det skulle ellers have været min 10. gang derovre. Men sådan skulle det ikke være, for alt er selvfølgelig aflyst pga. Corona. Også messen i Frankfurt er aflyst / udsat.

I stedet er der en række grossister og producenter, der er gået sammen om forskellige virtuelle arrangementer i løbet af vinteren. Det kommer for en stor del til at foregå i uge 2 og 3, så der kommer webshoppen til at køre på lidt lavt blus imens. På grund af tidsforskellen, så bliver jeg jo nødt til at være oppe den halve nat, for at deltage i de forskellige live-arrangementer på nettet.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad de har sammensat til os forhandlere. De har i hvert fald lovet nogle spændende workshops, virtuelle showrooms, salgstræning og masser af tid til individuelle møder og ordreskrivning. Så noget tyder på, at jeg igen kommer til at shoppe nyt til butikken.

Og selvom jeg ikke kommer afsted il USA, så skal jeg nok blogge lidt fra de virtuelle arrangementer, så I hører om hvad der kommer af nye lækkerier til butikken ude fra den store verden.

Mange nytårshilsner – og på gensyn i 2021

 • Gitte

10 thoughts on “Godt Nytår – Tak for 2020 og velkommen til 2021

 1. Mange tak i lige måde. Jeg glæder mig til vi ses igen til et arrangement eller måske på Samsø. Godt nytår. Kh Trine

 2. Tak for alle de flotte ting du har lavet til os i år og nej jeg har ikke opdaget noget omkring de manglende leverancer. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på i det nye år 😊
  Godt nytår til dig 🎉

 3. Godt nytår til dig og din familie. Det har været et mærkeligt år men også, på den kreative front, et spændende år. Foruden scrap booking kom jeg i gang igen med at male, både med akryl maling, alkohol ink og akvarel farver. Så set ud fra det synspunkt var 2020 ikke så skidt at det ikke var godt for noget. Og nej, jeg mærkede heller ikke manglende leverancer, tværtimod når jeg havde bestil om formiddagen den ene dag, kunne jeg hente varerne på posthuset næste dag, så et stort tak for det, tak for dine nye stempler og dies som jeg selvfølgelig blev nødt til at eje.
  Hov det var ikke meningen at jeg skulle skrive en halv novelle men tak for året og på gensyn i 2021🥳

 4. Dejligt at følge de mange spændende projekter her på siden
  Og fedt at der produceres ting med danske tekster😊
  En skam du ikke skal til USA nu, det plejer at være spændende at følge
  Var på Samsø i Juni, men der var outletten ikke klar endnu. Men så må vi tagen endnu en tur på et tidspunkt igen 😉

 5. Godt nytår til dig og din familie, og tak for mange spændende indslag her på siden og dejligt med nye tiltag som scrapskole og jeg glæder mig til at se mere til den 🙂 Dejligt med danske tekster, som jeg bruger rigtig meget og ligeså dine dejlige tekstdies, som gør at man i en hurtig håndevending kan lave et kort på rekordtid 🙂 Håber 2021 bliver lidt mere oplukket end 2020, så vi igen kan mødes rundt omkring til arrangementer 🙂

 6. Godt nytår til jer. Er glad for at I har haft forfærdeligt travlt – der er jo mange ting “bag scenen” vi som forbrugere ikke ser eller lige tænker over 🙂
  Glæder mig til at høre hvad der sker af mode nu….

  Tak for en altid god service

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.