Layout fra convention skitseudfordring

Jeg har da helt glemt at vise de layouts, som jeg fik lavet til conventionweekendens udfordringer. Skønt at vi fik lidt conventionstemning selvom vi ikke kunne sidde sammen i Lillebælthallen. Starter lige med at vise skitsen fra udfordringen, som mange sikkert har glemt alt om.

Jeg plejer at være meget præcis efter skitsen, men denne gang havde jeg lige fået min nye square printer, så ville rigtig gerne bruge den. Så mine to billeder blev mindre end på skitsen og de blev kvadratiske i stedet for aflange som på skitsen. Men skitsen er stadig fulgt 🙂 Her først lige et billede af det samlede layout. Jeg brugte noget papir fra gemmerne, som virkelig har ligget der længe. Men farverne passede perfekt til himmel, hav og sand på mine billeder  af  stablede sten på stranden.

I gemmerne havde jeg også nogle konkylier og en muslingeskal, som passede perfekt i farverne til mit layout – og de passer perfekt til strand-temaet.

Blomsterne på skitsen fik mig straks til at tænke på de her blomster fra Gittes eget design. Så det blev dem jeg brugte på mit Layout. Jeg kan godt li at bruge halvperler i center af blomsterne, men synes ikke de halvperler, jeg havde, var store nok. Derfor kom jeg på den ide at bruge flere halvperler i hver blomst. Det blev faktisk ret lækkert. Jeg brugte halvperler i forskellige brune nuancer og størrelser.

På skitsen var der lodret en stor scallop border og en lille zig zag border. Jeg havde ikke lige noget, som mindede om det, så i stedet brugte jeg en masse cirkler i forskellige størrelser til ad danne en lodret bort. Cirklerne blev skåret med forskellige størrelser med dobbelt pierced cirkel dies fra Simple and Basic. Jeg synes faktisk det var en lidt lækker effekt. Lidt mere rodet end på skitsen, men alligevel en lodret “linje”.

Varder – ikke et ord man bruge så tit, men det hedder de der stabler af sten. Overskriften her har jeg lavet i to lag. Jeg har skåret ordet ud i to forskellige farver med det her lækre alfabet fra Lawn Fawn. Jeg byggede ordet op med den mørke farve nederst for at give en skygge effekt. De små bogstaver i overskriften var små klistermærker fra gemmerne.

Tak fordi du kiggede med.

Karina

7 thoughts on “Layout fra convention skitseudfordring

  1. Virkelig fint LO. Og ja convention vi glæder os til det kan lade sig gøre igen. Satser på efterår 2021🤞🤞

  2. Så fedt et layout og ja convention i marts bliver nok heller ikke, så vi må håbe til efteråret, for må indrømme jeg savner at komme ud og scrappe/hygge/snakke igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.