Matchende gaveindpakning til kort i et snuptag

Mor ringende og spurgte, om ik’ jeg lige kunne lave en gaveæske. En gaveæske som passede til et af de kort, de havde fra mig. Johh, måske da, men hvad var det lige for et kort, hun talte om?? Vupti, så tikkede der en MMS ind med billede af kortet. Nu er min Mor ikke verdens bedste fotograf, men i det mindste kunne jeg genkende kort. Langt værre var det med at genkende den præcise kartonfarve – for ærligt talt, så er man nok lidt nørdet på det punkt. Heldigvis havde jeg selv taget et godt billede af kortet. Resultatet af denne lille historie kan I se her.

Lad os starte med kortet, som er årsagen til hele denne historie.

Det bedste ved dette kort er, at baggrundsdien “Mistletoe” fra My Favorite Things er en juledie, men jeg har brugt den til et ikke-jul kort. Det er bare super fantastisk, når man kan få mere ud af sine dies eller stempler.

Ved at kigge på mit eget billede kunne jeg genkende farven på det brugte karton, samt farverne på halvperlerne. Heldigvis havde jeg stadig noget tilbage af både karton og halvperler.

Den nemme og hurtige løsning blev en karton gavepose fra mit arbejde i blank hvid overflade. Størrelsen på gaveposen passede perfekt til baggrundsdien fra My Favorite Things. Jeg undlod dog for nemhedens skyld at tilføje et vellumlag ligesom på kortet.

Ovenfor ser I fronten af gaveposen og nedenfor bagsiden.

Jeg ønskede, at den skulle se ens ud fra begge sider.

Ligesom på kortet tilføjede jeg forskellige halvperler og rihnsten og afstemte farven på satinbåndet hertil.

Selv var jeg ganske tilfreds med løsningen.

Tak fordi du læste med i dag. Håber du får en dejlig dag.

Kreative hilsner,

Pia

 

6 thoughts on “Matchende gaveindpakning til kort i et snuptag

  1. Jeg elsker matchende gave og kort og kunne aldrig drømme om at give noget som ikke passer sammen.
    Dit kort og posen er så fine sammen og falder helt sikkert i god jord ved modtageren ?

  2. SÅ flot når gaveindpakning og kort matcher, hvilket det gør helt perfekt her? Har selv den MFT die og er rigtig glad for den ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.