Et par enkle julekort

Jeg havde købt et julestempel og nogle juledies, så de skulle lige prøves af på lidt julekort. Det var lidt oplagt at lave flere af hver slags, så nu er der da 5 julekort til puljen.

Det første design er med den søde lille jule-snemand med nissehue fra Anemone design. Den lille snemand er simpelhen så sød. Og hvis man har lidt svært ved at kaste sig ud i store farvelægningsprojekter, så er det her motiv bestemt overskueligt. Nissehuen og gulerodsnæsen er farvelagt i rød og orange. Ud over det er der brugt en MEGET lyseblå til at lave lidt skygger på sneen. Bare ganske lidt.

Det andet kort er et juleshakerkort. Det er ET stort shakerrum til begge åbninger. Så der er sat dobbeltklæbende skumtape rundt langs hele kanten. Shakervinduerne har jeg lavet med Gittes egne stjerne dies i to størrelser og god jul, hvor jeg også brugte to af lagene. “Vinduet” i kortet er lavet med et stykke acetate.

Tak fordi du kiggede med  … og glædelig jul.

Karina

5 thoughts on “Et par enkle julekort

  1. Det er da også bare den mest nuttede lille snemand, kan godt forstå du måtte eje den. Shaker-teknikken har jeg endnu til gode at prøve, men den er da oplagt til julekort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.