Layout fra convention med Corona-tema

Det søde team bag Scrapbooking Convention sørgede for at vi havde udfordringer at kaste os over selvom convention var aflyst pga. Corona. Nærliggende var det at temaudfordringen denne gang var med Corona som tema. Jeg kunne have valgt mange triste billeder til det tema, men jeg valgte en mere munter tilgang. Jeg synes nemlig der er en positiv side af Corona. For hvor var det skønt at opleve dem, som tænkte alternativt og kreativt. Mit corona-layout handler om en af de kreative løsninger, som vores lokale spejdergruppe kom på. De plejer at holde et stort Sankt Hans bål for medlemmer, forældre og andre interesserede. Det plejer at være en succes med stort fremmøde og masser af hygge og bål. Men det var ikke muligt, så i stedet fandt de på et nyt koncept – Sankt Hans bål TO GO! Man bestilte sig to go bål på forhånd og d. 23. juni kunne man så hente en kasse med ALT og jeg mener ALT til et godt Sankt Hans bål.

Nå men her får I lige hele layoutet. Jeg have fundet lidt papir i gemmerne med nogle mursten. Jeg lavede lidt lag med noget kvist karton, som jeg embossede med murstensmønster, så det passede lidt sammen. Satte billederne i en lille gruppe og pyntede med blomster og træpynt. En overskrift til venstre og en liste, som jeg udfyldte med alle de ting der var i kassen. Og så lidt Corona-stikord nederst til venstre.

Lidt tættere på billederne, så man kan se alle de gode sager. Der var brænde, optændingspinde, tændstikker, heks, QR-kode til en youtubevideo med en båltale fra borgmesteren, midsommervise, snobrødsdej og pinde, skumfiduser og kiks, grillspyd og sportscola (som er en sodavand i en ølflaske og en meget populær tradition hos spejderne). En genial pakke.

Nå men man kan også se noget af det træpynt, som jeg har pyntet med. Nogle halve rammer og hjerter. De halve rammer har jeg fyldt op med halvperler i forskellige brune nuancer i forskellige størrelser.

Halvperlerne har jeg gentaget i hjerterne, men i stedet for at fylde hjertet helt har jeg ladet halvperlerne “falde ud” af hjertet. Det synes jeg faktisk selv var lidt fedt.

Med overskriften blev jeg lidt udfordret fordi det alfabet jeg valgte ikke havde et Å, men det løste jeg med en halvperle som bollen over Å’et. Alfabetet til “to go” teksten var et nyt alfabet, som jeg lige havde anskaffet mig. Det er bare super lækkert med de to dele – den solide del og outline delen. Det glæder jeg mig til at lege mere med. Jeg forestiller mig at det er fedt med outline i de populære metallic- eller glitter-papirer. Alfabetet er fra Pinkfresh Studios og kan findes her. Det findes i to versioner et med små og et med store bogstaver. Jeg har valgt kun at bruge de små her. Begge sæt har det her lidt whimsy udseende.

Jeg synes det var sjovt at få en liste med på LO’et, hvor jeg lige summerede op over de ting, som var i kassen, for det er jo egentlig det, der var det sjove.

Tak fordi du kiggede med.

KarinaHadsten

8 thoughts on “Layout fra convention med Corona-tema

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.