Godt Nytår – 2020 Året (d)er gak

Godt Nytår allesammen – så skriver vi endelig 2021 og vi er halvvejs mod bedre og mere normale tider. Det har været en underlig tid, siden virussen spredte sig over hele verden og vendte op og ned på livet, som vi kender det. Pludselig har børnene i perioder skulle gå i skole hjemmefra, og vi hæver ikke længere et øjenbryn, når vi ser folk iført mundbind i offentligheden – snarere tværtimod. Både min mand og jeg har stadig skulle på arbejde ud af huset og pga COVID19 situationen, er min mands arbejdsdage blevet en del længere end før – ham glæder jeg mig til at se hjemme til normal tid igen. Jeg selv er respiratorisk handicaphjælper om natten og har skulle vænne mig til at udføre mit arbejde iført maske, visir og handsker. Det allerværste er dog visheden om, at jeg via mit arbejde kan risikere at smitte mennesker, der med sikkerhed vil få et svært forløb, hvis jeg er rask smittebærer.

2020 er også året, hvor afstand har betydning og store forsamlinger er no-go. Det har betydet aflysninger af messer og at vi må mødes online i stedet. Det kreative har altid været et pusterum for mig og i særdeleshed i den forløbne periode. Min scrap-bestie og jeg har fundet en løsning, så vi kan mødes via video-opkald i stedet. Det har givet mange dejlige timer, hvor vi nørder igennem og glemmer alt om udfordringerne i den virkelige verden for en stund og jeg har virkelig nydt at være i vores kreative boble. Lidt kort er det da også blevet til. Nogen er gået til OSH, andre her til bloggen og nogen blot til privaten. Jeg har her udvalgt et par af de projekter lavet gennem 2020, som har glædet mig allermest:

Hej Haj:

Nogen gange er det barnlige platte bare sjovt og jeg hyggede mig gevaldigt med at lave dette kort. Du kan se eller gense det oprindelige indlæg på bloggen lige her.

Is, der ikke feder:

Ahh, ja.. sommer og is. Og regnbuens farver.. det lokker smilet frem. Elsker den måde farverne på isen nærmest popper op mod den gråstribede baggrund. Hvis du vil se farverne, jeg har brugt på isene, kan du finde det lige her.

Hello Summer:

Mere sommer.. Og måske “50 shades of Blue”? Her et kort lavet til en monochromatic udfordring (sort, hvid og hudfarve tilladt) – og jeg er super tilfreds med farvelægningen.

Tema – Blade:

Endnu et tone i tone kort, dog med lilla nuancer. Vi havde et team med Blade her på bloggen, og dette var mit bidrag. Jeg er vild med hvor fint det fungerede med at stemple outline stemplerne i baggrunden og bruge de andre blade henover. Se det oprindelige indlæg med hvilket stempel og hvilke farver, jeg har brugt.

Striber og Blomster:

Et sidste kort jeg gerne vil vise jer, er dette. Helt enkelt. Med hjemmestemplet baggrund lavet med et enkelt stempel, der er stemplet flere gange og så en smuk blomst ovenpå.

Trods alle udfordringerne har der også været lyspunkter i løbet af 2020. Jeg er endelig blevet herre i eget hus! Eller.. hus er måske så meget sagt.. men mit eget scrapværelse, har jeg fået.. eller helt præcis.. scrapværelse/gæsteværelse. Jaja, det er en start og nøj, hvor er jeg glad for, jeg ikke sidder i stuen mere, hvor alt var placeret, så det hurtigt kunne pakkes væk, hvis der blev behov for bordpladsen. Nu glæder jeg mig bare til vi kan mødes mere sikkert uden afstand og håndsprit. Til jeg kan invitere gæster i hulen, uden at vi skal sidde i hver vores ende af bordet.. Til vi kan mødes alle sammen fra nær og fjern på messerne. Vi har fantastiske danske forhandlere med glimrende og velfungerende webshops. På FB er flere begyndt at sende live, hvor man kan kigge med. Men det er bare ikke det samme. Jeg savner at “se tingene med fingrene”. At se velkendte ansigter, selvom det kun er de to gange om året, det sker. At hygge med scrap-veninderne.

Normalt plejer jeg at slutte mit nytårs oplæg af med bl.a at ønske mig, Tim Holtz sender nye Metallic Distress Ink på markedet. Han lader dog til at vente på sig. Men i år må han gerne få sine Metallic Distress Ink tilbage, hvis bare 2021 bliver året, hvor vi igen kan mødes.

På forhåbentlig snarligt gensyn og Godt Nytår.

Mange hilsner fra Tina M.

 

¤Instagram: @_tinamathisen_

10 thoughts on “Godt Nytår – 2020 Året (d)er gak

 1. Først – tillykke med dit scrapværelse….det er så fantastisk når man bare kan trække sig helt væk og scrappe 😀
  Næst – det er super lækre kort du har lavet 😀

  1. Mange tak skal du have – til begge dele 😊
   Nyder helt bestemt at have min helt egen hule – faktisk mere end jeg havde regnet med 😊

 2. Tak for inspiration i fortid som fremtid 🙂
  Uhh ja, pas rigtigt godt på dig selv og dem du render med.

  – og tillykke med dit nye “ejerskab” 🙂 Mon der er, eller kommer en “housewarming” så vi kan se det? 🙂

  1. Mange tak for dine søde ord 😊 Nej, der ligger ikke lige nogen “Housewarming” video nogen steder – det har ikke lige været med i mine overvejelser, at nogen havde lyst at “kigge ind” 🤔

 3. Super fede kort du har fået lavet, og tillykke med eget rum. Det med eget scrapværelse er næsten ikke til at undvære og jeg har endda 2 stk. jeg kan råde over, så det er rigtig dejligt. Jeg må også sige jeg savner at komme lidt ud blandt andre scrappere, men forhåbentlig kommer det senere på året 🙂

  1. Åh, mange tak skal du have. Jeg nyder mit “halve” rum, da der også står en gæsteseng derinde.. men den er nu i brug alligevel som sofa, da mine piger ofte kommer ind og “hænger ud” – det er så hyggeligt 😊

  1. 1000 tak Heidi 😊
   Det lyder nu som om, du har en dejlig krog i stuen – fedt med rumdeler, hvor tingene kan være. Mange af mine ting var pakket i kasser bag døren, så de var af vejen – hvilket gjorde, jeg sjældent brugte de nederste ting 😆

 4. Lækkert med nyt værelse, det skal du nok blive meget glad for.
  Jeg sætter stor pris på mit i hvert fald.

  1. Jeg er så glad for det allerede, kan du tro. Der er stadig uudnyttede muligheder på væggene, men skal lige finde ud af, hvad der er brug for – om det skal være opbevaring eller pynt, der skal op 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.