We R Memory Keepers med masser af spændende nyheder

Tirsdag aften var der en to timers “Virtual Booth Tour” arrangeret af American Crafts og hvor de præsenterede nyheder fra hhv. We R Memory Keepers (WRMK) og Heidi Swapp.

Blandt de ting jeg vil fremhæve, fordi det er noget jeg helt sikkert kommer til at føre i butikken, når det (forhåbentlig) kommer på markedet engang i løbet af foråret er:

WRMK har efterhånden lavet mange forskellige Punch Boards.
Det startede for efterhånden mange år siden med Envelope Punch Board, men det sidste skud på stammen er virkelig smart.

Med det kan du nemlig på en supernem måde lave supersjove kort med – nemlig et Explosion Card Punchboard, hvor du kan lave de sjove må æsker, der foldes sammen og kommes ind i en kort, hvorefter de flyver op og folder sig ud, når modtageren åbner kortet.

Mini Cinch indbindingsmaskine

Jeg har i mange år forhandlet de store Cinch maskiner, men nu kommer WRMK med en mindre og mere handy udgave.

Den er nok lettere at finde plads til i hobbyrummet, og den kommer med en lille tilbehørs-fidus, som gør det let at styre hvor det første hul skal laves.
I den forbindelse kommer der også nye wirer i de skønneste nuancer  –  og den store Cinch maskine kommer i øvrigt også i et par nye farver, som erstatter de tidligere versioner.

 

Der er masser af planner systemer på markedet, og de er ikke altid enige om afstanden mellem de to grupper á tre huller.
Det tager den nye Planner 6-Hole Punch højde for, da de to grupper af huller kan flyttes frem og tilbage for at lave afstanden mellem dem større eller mindre.
Afstanden mellem de tre ringe kan dog IKKE ændres.
Men til det har vi så i stedet den gode gamle Planner Punch Board, hvor hullerne kan flyttes, tilføjes og fjernes helt individuelt.

En anden punch, der kommer, er denne 3-huls punch, der laver huller der passer til de store D-rings albums.
Det er en lille flad punch, som kan tage et ark ad gangen.
Til gengæld er den helt flad og kan sættes fast i dit ringbind, når du ikke bruger den.

Shotbox  –  en stor fotoboks til at tage billeder i, har været vist frem før, da Michaels kæden i USA fik den i efteråret.
Men nu skulle den være på vej ud til almindelige, uafhængige forhandlere også.

Prisen der ender på et stykke over 1.000 kr. kan dog nok skræmme de fleste væk, så jeg tror ikke det bliver noget jeg får hjem.

 

WRMK laver jævnligt nye tasker, og deres nyeste serie er i varme brunrosa farver.
Hvad synes i om den? Jeg kunne personlig bedre lide den kolde grå/rosa farve, som de har brugt på rygsækken og maskintoten, som jeg allerede har.

 

Blandt de øvrige nye ting er bl.a. også disse  –  hvor jeg endnu ikke har besluttet mig for om de skal hjem til butikken:

 • Guillotine skæremaskine
 • Firkantede knapper til knap-maskinen (Button Press)
 • Multi Hole Punch, der kan lave andre motiver end cirkler
 • Glue Guns (limpistoler)
 • 3-i-en Punches til bl.a. tags og flagbanners, som minder bemærkelsesværdigt meget om dem jeg allerede har fra Vaessen Creative
 • Værktøjssæt, briller med lys, en lup og meget andet
 • Desktop Dustbin – en lille skraldespand til at hænge på bordkanten

 

Heidi Swapp havde en del nyt at præsentere til StoryLines systemet, som er en lidt anden måde at scrappe på, og som på mange måder kan minde lidt om den måde rigtig mange har lavet scrapbøger på gennem tiden, med masser af fotos og minder uden en masse dikkedarer, men blot for at samle minderne og fortælle de gode historier.

Systemet består af albums og inserts, der kan minde lidt om travelers notebooks, altså en slags løse hæfter som man sætter ind i albummet. Derudover forskelligt tilbehør i form af stickers m.m.
Et system som jeg indtil videre har valgt IKKE at føre i shoppen, da jeg af gode grunde desværre ikke har plads til alt  –  så jeg er simpelthen nødt til at vælge til og fra.

Hun præsenterede også en ny papirserie med tilbehør  –  CareFree.

En serie, der tager udgangspunkt i en af de aktiviteter, som vi trods alt har kunnet fastholde under pandemien, nemlig udendørs aktiviteter.
Papiret er i rigtig lækre farver, men en del af motiverne bærer præg af, at Heidi selv er bosat i ørkenstaten Utah.
Det er jo ikke ligefrem som de bøgeskove og sandstrande, som vi kender her i Danmark, når vi nyder udendørslivet.

 

 

6 thoughts on “We R Memory Keepers med masser af spændende nyheder

 1. Hvor må det være spændende at få et kig på alle de fede nye ting, men omvendt må det godt nok også være svært at skulle begrænse sig, når man ved, at der ikke er plads til det hele.

 2. Altid spændende at følge dine opslag😊
  Syntes måske også farverne på taskerne er lidt gammeldags

 3. Det ser spændende ud som altid, og du er en fantastisk fortæller om de forskellige ting 😀

 4. Måtte lige søge efter den skraldespand, men WRMKs udseende tiltaler ikke mig generelt :$
  Desværre er den spand jeg har til bordkanten pt ikke særlig god med mig som venstrehåndet og min bord-løsning – ævæv..

  Og ja, prisen for fotoboksen bliver vist for høj for de fleste af os…

  Tak fordi du også bruger tid og energi på at dele nyhederne med os 🙂 Du skal jo trods alt også kæmpe med døgnrytmen og en masser lækker tid med de forskellige teknikker 😀

 5. Spændende at se alt det nye der rør sig, men nok ikke lige noget for mig og synes måske taskerne har en lidt kedelig farve, men det er nok den nye stil, hvor vi ligesom er lidt tilbage i tiden 🙂

 6. Uhh det ser spændende ud. Jeg er på udkig efter en god guillotine med både cm og inch, samt op til 30cm men ikke for stor når den er pakket sammen.
  Typisk mig at ha store krav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.