Godt nytår og velkommen til 2021

I forbindelse med årsskiftet er der tradition for at Gitte udfordrer hendes design team til at gøre status, kigge tilbage på det gamle år og frem på det nye.

2020 har på mange måder været et mærkeligt år, det tror jeg vi alle godt kan blive enige om.

For mig har 2020 så også haft det ekstra tvist at jeg det meste af året har været helt eller delvist sygemeldt med stress. Jeg er heldigvis nu tæt på en raskmelding. Det første min chef sagde til mig da jeg blev sygemeldt var at jeg skulle lave en masse af det som jeg holdt af: scrapbooking og kort. Problemet er bare at stress desværre går ud over både energien og kreativiteten. Så jeg har ikke været særlig produktiv i 2020. Heldigvis er lysten og kreativiteten så småt også ved at komme tilbage.

Projekter fra året der gik

Lidt er der dog blevet til og her er 4 projekter fra 2020 som jeg selv er meget tilfredse med.

Det første er et Slimline kort med flasker og blade. Jeg er meget begejstret for det “nye” slimline format, det kan noget som hurtigt er blevet mit foretrukne format.

Og så fik jeg leget med nogle af Gittes mange nye dies, bl.a.  Strips lodret dies til at lave dette kort holdt i Sort og hvidt.

I de perioder hvor min kreativitet var helt væk kunne jeg kun finde ud af at kopiere andre kort. Og det resulterede i flere indlæg hvor jeg lavede 3 næsten ens kort. Disse kort er jeg meget glade for.

Også skitser har hjulpet mig meget og dette kort lavet efter en lækker skitse er jeg meget tilfreds med. Og så er det gult, en farve jeg normalt ikke bruger ret meget. Men er vild med farven på dette kort.

* Det værste ved Corona-året 2020 har været…

For mig har det værste ved 2020 været at vi ikke har kunnet mødes både til Conventions og i de små grupper med scrap veninderne. Selv om jeg ikke har lavet så meget så savner jeg virkelig bare at mødes  for at snakke, grine og blive inspireret.

Og så har det været noget frustrerende at have så meget ekstra tid men ingen energi eller ideer til at være kreativ.

* Det bedste ved Corona-året 2020 har været…

Jeg er imponeret over hvordan vi alle har taklet denne nedlukningen af samfundet. Vi har mødtes online til hyggestunder og også på Facebook og andre sociale medier er der skruet op for aktiviteten.
Og så har de aflyste arrangementer/sommerferie giver flere penge til at shoppe i netbutikkerne. Det må jeg indrømme jeg har benyttet mig af noget mere end jeg plejer….

Og så er jeg virkelig imponeret af alle de mange flotte og virkelige anvendelige dies og stempler som Gitte har udgivet i år.

* Hvad glæder du dig mest til i 2021?

Som alle andre glæder jeg mig til vi igen kan mødes fysisk igen. Sikkert i starten i mindre grupper men forhåbentlig kan de større arrangementer også starte op igen.
Og så håber jeg, at jeg i 2021 rigtig kan finde kreativiteten frem og lege med alle de lækre produkter jeg har købt i 2020.
Specielt glæder jeg mig til at komme i gang med Elizabeth Craft Planner som er nogle af de nye ting jeg har købt og som virkelig er populære lige nu.

 

Det var lidt om mine tanker om det gamle år 2020 og det nye (og forhåbentlige meget bedre) 2021.

Godt nytår og tak fordi du kiggede med

Else

5 thoughts on “Godt nytår og velkommen til 2021

 1. Først og fremmest….fortsat god bedring 😀
  Næst…det er super flotte kort du har lavet, og med tanke på, at du har været kørt ned af stress, så er det skønt at se, at du alligevel har kunne lave dem.
  Godt nytår til dig og dine.

 2. Stress er noget lort, rent ud sagt, jeg har selv prøvet det, så håber virkelig for dig at du snart kommer ovenpå igen, men det er lyder det at du er godt på vej til. Og at du alligevel har fået taget dig sammen til at være kreativ, det er meget imponerende. Og kortene er flotte, jeg er også selv ret vild med slimline kort, og tænker at dem kommer vi til at se mange flere af her i 2021.
  Fortsat god bedring til dig.

 3. Dejligt at høre at du har det bedre Else, vigtigt at blive helt frisk💪.
  Så dine kort du har fået lavet og ja 2021 bliver spændende at komme igang med på den kreative front.
  For mig er det slim line format også så fedt. Og i 2021 skal jeg igang med farvelægning med copic. Har et mål om at det skam jeg øve mig meget på.
  Så håber ejg vi ses online. Det var hyggeligt sidst at sidde sammen med jer. Og så ser jeg frem til convention i efteråret 2021..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.