Godtesens nytårsstats

Mine bedste projekter fra året der gik

Mit pralealbum med mit barnebarn August. Jeg havde givet mig selv udfordringen at jeg kun måtte bruge Gittes egne dies ❤️

At jeg kom i gang med layouts igen var også et hit. Det er lidt som om jeg kun gør det når jeg er ude til Scrap events. Her et layout med August… han er klart tndlingsmotivet ❤️

 

Det værste ved Corona året 2020 har helt klart været savnet af at mødes med andre scrappere. Både convention og de mindre arrangementer vi plejer ar have hos Odderne. Heldigvis har vi haft held med dels at mødes et pr stykker, og allermest at mødes til små cyber crops. De kan aldrig erstatte de fysiske arrangementer, men de er klart bedre end ikke at mødes ❤️

Det bedste ved Coronaåret 2020 har været…. hmm den er svær. Jeg har arbejdet fuld tid hele perioden så jeg har ikke haft mere tid i dagene. Men efter arbejde har der været mere ro på, ikke så meget faren rundt til arrangementer som jeg ellers plejer, og det tror jeg faktisk jeg har haft godt af. Må erkende at det ikke har betydet meget mere hobby fra min side, men mere ro i mit hoved 🙂

Hvad glæder jeg mig mest til i 2021… det kan der slet ikke herske tvivl om; at kunne mødes med scrappere igen, at kunne komme til Scrap i Ejsing, Convention, tage i sommerhus med Odderne…. bare at mødes og dele vores fantastiske hobby.

Men udover det så må jeg erkende at det 60’er hus jeg er i gang med at renovere også fylder en del, og det er helt nye kreative ting jeg skal i gang med der. Nå ja og ikke mindst får jeg et bedre hobbyværelse! Det skal bare lige laves først 😂

Og sidst men ikke mindst så glæder jeg mig til at se hvad Gitte S finder på som det næste. Jeg elsker hendes dies og stempler, og kan stort set ikke lave et kort uden at bruge nogen af hendes dies.

 

Vi ses i 2021, både her og ude i den virkelige verden 😉

Gitte O aka Godtesen

5 thoughts on “Godtesens nytårsstats

  1. Så fine sager Gitte O😍😍. Og ja et år giver reflektion over det man har fået lavet og hvad man har af planer for det kommende år. For mig er det farvelægning med copic og et album bla..

  2. Åh, jeg gad godt have mit eget krea-værelse, men det må vente til et par af ungerne er flyttet hjemmefra. Jeg har også arbejdet hele året, men selvom jeg fik mere tid hjemme, var jeg ikke mere kreativ af den grund. Håber 2021 bliver bedre på det område.

  3. Skønt for dig at du fået et helt nyt hobbyværelse….det er guld værd 😀
    Sjovt at læse det med planner, for jeg startede for snart 2 år siden, og er endelig ved at komme videre med det. Var ellers startet fint op, men så ikke gjort det så specielt længe…kom dog i gang forleden dag igen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.