Gode onlineevents – når nu det ikke kan være anderledes

Onsdag, torsdag og fredag i sidste uge deltog jeg i et online event, som en af mine grossister havde arrangeret.

Der var forskellige onlinepræsentationer af de nye produkter, og der var også været nogle spændende workshops undervejs.

Desværre er nogle af mine materialerpakker strandet i tolden (tror jeg), så jeg har ikke kunnet deltage aktivt i dem alle.
Men jeg har alligevel siddet og fulgt med i live-sendingerne, fordi der var mulighed for at stille spørgsmål undervejs , hvis der er noget man er i tvivl om  –  og det er jo guld værd.

I starten af hver workshop er der ofte blevet spurgt om – hvem er i og hvor kommer i fra (og hvad er klokken og hvordan er vejret og den slags).
Vi har været mellem 70 og 100 forhandler på hver session, og selvom de fleste har været fra Nord Amerika (USA og Canada), så har der derudover været forhandlere fra hele verden: Danmark, Grækenland, Israel, Holland, Norge  –  og mere eksotiske steder som New Zealand (hun var oppe klokken 3 om natten for at være med på dagens første kursus), Malaysia, Hawaii og Puerto Rico.

Det har på mange måder været en virkelig speciel oplevelse med disse virtuelle shows.
Forleden var der en underviser der undskyldte, at hun var nødt til at have mundbind på af hensyn til sin kollega i samme rum.
Og den anden dag var to af underviserne hjemme, hvor de sendte deres lives fra, og den ene havde en hund der pludselig begyndte at gø, mens den anden havde et mindre barn, der lige skulle hen og se hvad mor lavede. Og pludselig stod og spiste kartoffelchips ved siden af, så det knasede i mikrofonen.
Lidt sjovt, men i det hele taget meget talende for hele denne her pandemi med hjemmearbejde, værnemidler, social afstand osv. Og at vi er hele verden der er i samme båd på én gang.

Ranger og Simon Hurley kommer med nogle nye skum stempel-klodser.
De er af samme type som dem vi så for en del år tilbage (magic foam stamps osv.), men i en væsentlig forbedret udgave, som gengiver detaljerne rigtig fint.

Man varmer klodsen op med varmepistolen og så laver man et aftryk med f.eks. et stempel, en stencil eller hvad man nu kan finde på.

Vi brugt dem på mange sjove måder.
F.eks. til at lave en baggrund der matchede stemplet med katten.
Det er en teknik, der fungerer bedst, hvis motivet er nogenlunde symmetrisk, for skum-aftrykket bliver jo spejlvendt.

Simon var en supergod underviser, med en engels tålmodighed og rigtig god til at forklare tingene.
Han er helt sikkert kommet for at blive, her i scrapverdenen, efter at Ranger præsenterede ham som deres nye designer her for to år siden.

Herunder kan du se, hvor tydelige de mange årer i blomsterne og bladene bliver i de nye klodser.

Vi prøvede også at bruge skum-klodsen sammen med en stencil, og det gav også en fin effekt.
Jeg var lidt tidspresset, fordi jeg var nødt til at rende fra pladsen på et tidspunkt, så jeg fik ikke lavet kortet helt færdigt. Og det jeg fik lavet, var noget jams.
Men det kan jo ikke blive lige godt hver gang.
Men I kan sikkert se princippet i det alligevel.

i-Crafter er et mærke jeg har haft i butikken siden sidste år, hvor jeg mødte dem  –  og designeren Lynda Kanase.
Det var Lynda selv, der undrviste i to forskellige projekter, hhv. et klap-ud-kort med en enhjørning og en lille pillowbox gavepose formet som en koi-karpe.

 

 

Sjove projekter at sidde og lave  –  men måske nok lidt for specielle til det danske marked.

– Gitte

 

6 thoughts on “Gode onlineevents – når nu det ikke kan være anderledes

 1. Tak igen for at dele..
  Ja, kan godt forestille mig at det er en lidt “sjov” og anderledes måde.. og med nogle sære oplevelser.

  Ja, Simon Hurley er også en af dem jeg følger. Nogle af hans ting er jeg vild med, mens andre ting … matcher stregerne ikke min stil – men sådan er det med de fleste designere.
  Han startede tidligt og mon ikke han bliver længe?!

  Håber du får dine kurser – og du både har tid og energi til at lave og vide hvad du får ud af dem til den tid, selvom det jo ikke er det samme som under lives.

 2. Tror ikke helt jeg forstår konceptet i de skum stempler. Eller for den sags skyld Simon Hurley. Men smag er jo heldigvis forskellige 😉
  Til gengæld synes jeg den Unicorn sag der er helt fantastisk 😍
  Når det nu skulle være så må det alligevel have været en sjov og spændede event, og det er altid spændende at se hvad du vælger at gå hjem 😊

 3. Skumstempler – det har jeg ikke hørt om før, så hvis det bliver noget der kommer i butikken, håber jeg, at der et par tutorials her på bloggen.

  Og et eller andet sted er det bare rart, at hele verden er i samme båd, det giver et godt sammenhold, selvom man ikke taler samme sprog.

 4. Ser ud til at have været spændende og lige det blomsterstempel ser for lækkert ud 😀

 5. Jeg morer mig en del over en tildenser gentager sig selv, igen og igen. Men forhåbentlig i forbedret udgaver hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.