Spottet med Gittes Eget Design #1/2021 – Julen varer lige til Påske

Vi er bare ude i god tid! Jep, det er nemlig lige præcis det vi er, for vi byder på årets første julekort inspiration. Nu sidder du måske og tænker, det er da helt tosset. Måske normalt, men i disse tider er der intet som er normalt. Varer fra udenlandske brands er generelt ramt af længere forsendelser og det gælder selvfølgelig også julevarerne. Vi har derfor planer om at friste og inspirere jer med lidt jul…..på bagkant eller forkant – du bestemmer selv 😉

Det værste som kan ske for dig er et par minutter med skøn inspiration. Det er da ikke så skidt endda, vel.

Husk endelig at blive ved med at vise frem, hvad I laver. Blot I husker at bruge hashtag #GittesEgetDesign på Instagram, Youtube, Pinterest og Facebook.

 

Lavet af Connie Nilsson og Fremvist med tilladelse

Dette pragtfulde julekort af Connie Nilsson synger direkte til alle Tim Holtz fans hjerter. Stilen er i hvert fald Tim Holtz værdig og fremviser hans skønne “Layered Poinsettia” på bedste vis! Her ser vi Gittes Eget Design’s “Midi & Maxi / Jul” die brugt sammen med koordinerende stempelsæt “Mix & Match / Jul”.

 • Facebook: Connie Nilsson

 

Lavet af Margit Fønsskov Larsen og Fremvist med tilladelse

Margit har været ekstra kreativ og lavet disse skønne julekurve til sin mands medhjælpere. Den nye “Cut-Out God Jul” fra Gittes Eget Design får sandelig lov til at vise sig fra sin bedste side her. Her har Margit brugt den store die i sættet. Hvem ville ikke gerne være modtager af disse utrolig flotte julekurve fyldt med søde lækkerier.

Lavet af Margit Fønsskov Larsen og Fremvist med tilladelse

Vi er bare nødt til også at vise disse meget enkle kort af Margit, hvor hun bruger “Brush Englekys”.  Die teksten passer perfekt sammen med et sæt flotte englevinger.

 • Facebook: Margit Fønsskov Larsen
 • Instagram: @Maggiduttis

 

Lavet af Line Lynggaard Sørensen og Fremvist med tilladelse

Line’s helt enkle slimline julekort er fantastisk. Det flotte designpapir får virkelig lov til at komme til sin ret og teksten er harmonisk placeret på kortet. Atter ser vi hvor godt “Midi & Maxi / Jul” diesættet passer til flere forskellige størrelser kort.

 • Facebook: Line Lynggaard Sørensen
 • Instagram: @bylinelynggaard

 

Lavet af Jette Jensen og Fremvist med tilladelse

Jettes kreative brug af vores “Brush Julepost” die gør at vi klapper i hænderne. Så simpelt og alligevel genialt! Den fine brush tekst får æren af at ramme kortet ind. Igen ser vi hvorledes vores danske brands komplimentere hinanden rigtig godt. Den nuttede drillenisse mener vi at genkende fra Three Scoops.

 • Facebook: Jette Jensen

 

Lavet af Mathilde Høj Kjeldsen og Fremvist med tilladelse

Mathilde har udfordret sig selv med projekt – brug et helt kit! Tænker at vi andre kunne lære lidt af Mathilde og få gjort kål på nogle af vores kits og blokke. Det er der blandt andet kommet denne skønne bunke af kort ud af. Masser af julekort og lidt kort til andre lejligheder. Her kan vi også spotte “Midi & Maxi / Smil” og “Midi & Maxi / Til” diesættene med brug af koordinerende stempelsæt. Derudover har vi Simple and Basics flotte juletekst dies og scallop ramme dies for nogle af kortene. Atter skønt at se hvor godt vores danske brands komplimentere hinanden.

 • Facebook: Mathilde Høj Kjeldsen
 • Instagram: @obling

 

Lavet af Annita Kristine Schøtt Svendsen og Fremvist med tilladelse

Annita har lavet dette flotte sort/hvide gavetag med en snert af sølv. Det ser så flot ud! Basen er lavet med vores “Aflange Stjerner” diesæt. Designet er oplagt at CASE og bruge nogle af de juledies man allerede har på sit hjemmelager.

 • Facebook: Annita Kristine Schøtt Svendsen
 • Instagram: @annitaschoett

 

Lavet af Vera Nielsen og Fremvist med tilladelse

Vi holder os til de sort/hvide nuancer – denne gang med en snert af grønt og guld. Vera har lavet dette skønne vinterhvide julekort. Detaljen med at forskyde det positive diecut af vores “Aflange Hjerter” die er fabelagtig.  Derudover har Vera også brugt “Aflange Stjerner” og “Midi & Maxi / Jul” diesættene. De forskellige lag på kortet er rigtig god inspiration til hvorledes man kan kombinere sine dies.

 • Facebook: Vera Nielsen

 

Lavet af Charlotte Skousen Rostrup og Fremvist med tilladelse

Vi slutter af med et par julegavetags fra Charlotte. I 2020 præsenterede vi jer for første gang for det nye danske brand Danske Streger, som er et samarbejde mellem vores dygtige danske brands. Charlotte har brugt “Jul” diesættet fra Danske Streger og heat embosset teksten fra Gittes Eget Design “Juletid” stempelsæt.

 • Facebook: Charlotte Skousen Rostrup
 • Instagram: @charlotterostrup

 

Endnu en gang stort tak til dagens ‘Spottet’ deltagere. Vi er super glade for at se, hvorledes I har tryllet med vores produkter fra Gittes Eget design.

Alle vores Spottet! deltagere kan derfor gemme nedenstående badge og bruge den til at prale med på deres blogs og/eller social media.

Glem ikke at vi elsker at følge med i, hvad I laver.

Brug blot hashtag  #GittesEgetDesign på Facebook, Instagram, Pinterest og YouTube.  Ja, hashtag fungerer på stort set alle Social Media flader.

Bruger I hashtag #, når I poster på f.eks. Facebook bliver det muligt for os og andre at søge på det. Er det ikke fantastisk! Det synes vi, for så kan vi super hurtigt Spotte! Og måske er det dig næste gang, som vi får Spottet.

Kreative hilsner,

Gitte Grønfeldt Sørensen og Pia fra det kreative team

4 thoughts on “Spottet med Gittes Eget Design #1/2021 – Julen varer lige til Påske

 1. Wauw nogle vild flotte ting. Det er så inspirerende og jeg får helt lyst til at finde alle juletingene frem igen 😃

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.