Stempelsæt med flere muligheder – Gittes Eget Design

Da jeg så de forskellige stempelsæt fra Gitte´s fødselsdags udgivelse, fangede sættet: “10 års fødselsdag” mit øje.

..og ikke mindst stemplet: “ville bare lige sige…” – Jamen altså.. det er jo ikke kun perfekt til mange forskellige lejligheder, men kan også bruges både hvis man har en hel roman på hjertet eller hvis man vil nøjes med et enkelt budskab indeni kortet.

Jeg har valgt den sidste mulighed til mit kort i dag. Jeg har valgt at tage udgangspunkt i den store fødselsdags tekst fra samme sæt, men man kunne jo sagtens kombinere linjen med teksten fra andre stempelsæt, såsom: “ville bare lige sige…” – jeg elsker dig  ..eller: jeg savner dig ..eller måske: tillykke med eksamen/kørekortet osv osv.

Når nu teksten på kortet ikke skal fylde det hele på indersiden, er der plads til at lege lidt med forskellige typer kort. Jeg har i dag valgt at lave et “Peek a Boo” kort, men det kunne lige så godt være ethvert andet interaktivt kort, hvor pladsen til en hilsen nogen gange godt kan være lidt begrænset. Et Peek a Boo kort er et interaktivt kort, hvor det lille motiv der ses på forsiden af kortet, på magisk vis bliver erstattet af et andet motiv, når man åbner kortet.

Her kan du se mit kort åbent og nu er den lille kanin i cirklen blevet erstattet af en feststemt panda.

Selve konstruktionen af kortet er sådan, at en ekstra flap med pandaen på sidder på bagsiden af fronten af kortet og den bliver så skubbet ind over det oprindelige motiv, når man åbner kortet.

Jo mere kortet bliver åbnet, jo længere frem kommer motiv nr.2

Og her er det helt foldet ud.

Jeg har fulgt en vejledning på Peek a Boo kortet fra Jennifer McGuire – jeg har dog valgt at lave mit kort højere, da der skulle være plads indeni til teksten. De søde små dyr er et stempelsæt fra mærket AALL & Create – dem har Gitte desværre ikke i webshoppen mere, men alle mindre motiver kan bruges i stedet. Faktisk har Gitte de stempler med hunde og katte fra “Your Next Stamp” i shoppen, som Jennifer McGuire bruger til sine kort i hendes video.

Jeg har brugt en cirkel die fra Gittes eget die designs til at lave hullerne i kortet, men enhver anden facon kan bruges – man skal bare huske, det ikke må fylde mere end lige under halvdelen af kortets bredde og hullet skal placeres yderst mod kanten, da det ekstra motiv ellers ikke vil være skjult.

Jeg har stemplet med Memento “Tuxedo Black” og malet motiverne med mine ProMarkers.

Ordet “Psst…” på forsiden af kortet, er skåret med alfabetet “Mini Skinny Upper Alpha” fra The Stamp Market.

Tak fordi du kiggede med.

Mange hilsner fra Tina M.

¤Instagram: @_tinamathisen_

 

15 thoughts on “Stempelsæt med flere muligheder – Gittes Eget Design

  1. Jeg har noget billigt karton liggende, som jeg bruger til en testversion af kort, hvor jeg er i tvivl om, hvordan de skal samles. Så gør det ikke så meget, hvis jeg laver en fejl. Jennifer McGuire’s video er nem at følge, så jeg syntes da, du skal give det en chance.

 1. Super sødt kort og en god ide med teksten/teksterne 😍 Må helt klart se videoen og prøve det en dag

  1. Tak skal du have 🙂
   Syntes bestemt, du skal se videoen – Jennifer McGuire er altid god inspiration.

 2. Nu ved jeg, hvad jeg skal forsøge at lave i vinterferien! Mange tak for inspirationen og det flotte kort!

  1. Velbekomme da 🙂
   Glad for, du har mod på at prøve modellen – det er faktisk ret simpelt og giver en sjov effekt, når motivet skifter.
   Rigtig god fornøjelse og god vinterferie 🙂

  1. Det gør det helt sikkert. Og det kan jo pyntes, som man lyster. God fornøjelse, når du springer ud i det 🙂

 3. Det er så sødt en kort…. og anvendeligt.
  Har selv kigget på den video og ville bruge det.. og gittes egne.. er et must, næsten dem alle.. og vis man ikke kan se en ide i første øjeblik, så får man sikkert senere 😀

  Tak for inspirationen

  1. Velbekomme 🙂
   Ja, Gitte’s Design er meget anvendelige på kryds og på tværs. Håber, du giver det en chance og prøver kortet af – det er rigtig hyggeligt at lave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.