TEMA – Minus til plus: Leg med distress oxide og maske

Der findes faktisk mange forskellige måder at lave at lave 2 kort som er spejlet i hinanden.

På disse kort har jeg leget med distress oxide ink i farverne worn Lipstick,  Broken china  og Cracked Pistachio gennem en maske fra Tim Holtz – Bubbles. Teksterne er nogle af Gittes dies fra forrige udgivelse. Jeg har brugt hvidt karton som er standset ud med Gittes die – Basis rektangler og flag sættet. Kortbasen er lavet af grå karton.

På det første kort har jeg dækket karton i begge sider så jeg kunne fik farver på borten i midten.

På det andet kort har jeg dækket en bort i midten og farvet alt andet.

Det gode ved at dække af på denne måde er at jeg ingen kanter får på kortet. Jeg har brugt Taylored Expressions Blender Brushes til at blende farverne sammen. Elsker Hvordan 2 farver der bliver blendet sammen bliver til en 3. farve. Se hvordan worn Lipstick  og Broken China sammen får et lilla skær.

Tak fordi du kiggede med

Else

6 thoughts on “TEMA – Minus til plus: Leg med distress oxide og maske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.