Spottet med Gittes Eget Design #2/2021

I slutningen er januar bød Gitte på årets første release i 2021, hvilket har givet masser af travlhed hos Hobbyboden takket være alle jer. Vi glæder os SÅ meget over at se, hvad I får lavet. Del hjertens gerne jeres projekter på Facebook eller instagram og brug hashtag #GittesEgetDesign. Vi er selvfølgelig mega nysgerrige på, hvad I finder på med de nye sager.

Gitte og jeg har atter snuset rundt på Social Media og holdt øje. Vi har fået spottet nogle nye lækkerier, som det er en fornøjelse at kunne dele med jer.

Husk endelig at blive ved med at vise frem, hvad I laver. Blot I husker at bruge hashtag #GittesEgetDesign på Instagram, Youtube, Pinterest og Facebook.

Lavet af Jane Guldahl Andersen og Fremvist med tilladelse

Jane har brugt de nye Basis Harlekin dies fra Gittes Eget Design til at skabe denne meget enkle baggrund til den fine tulipan fra Altenew. Altenew dien hedder Tulip Layering.

 • Facebook: Jane Guldahl Andersen

 

Lavet af Xandra Regitze Nikolajsen og Fremvist med tilladelse

Dette fantastiske kort i skønne farver får virkelig den stemplede tekst fra stempelsættet Dobbelt Op til at poppe! Xandra har netop udnyttet den fede mulighed at ligge to af teksterne ovenpå hinanden.

 • Instagram: @mit_kreative_rod
 • Facebook: Xandra Regitze Nikolajsen

 

Lavet af Berit Rosenfeldt og Fremvist med tilladelse

Vi klapper i hænderne i begejstring over, hvorledes Berit har brugt Duo Tulip dies til denne skønne baggrund med pastel toner. Teksten er skabt med Midi & Maxi /Knus die sammen med stempelsættet Mix & Match /Knus.

 • Facebook: ByRosenfeldt Kreativ Værksted
 • Youtube: Berit Rosenfeldt – Kreativ Værksted

 

Lavet af Charlie Johansen og Fremvist med tilladelse

Man kan kun blive glad i både sjæl og humør af dette skønne regnbuekort af Charlie Johansen. Charlie har været smart for den fine regnbue er faktisk gavepapir, men at genskabe looket er jo intet problem for os kreative papirnørder. Teksten er vores Midi & Maxi /Hurra die sammen med koordinerende stempelsæt Mix & Match /Hurra.

 • Facebook: Charlie Johansen
 • Instagram: @cwj54

 

Lavet af Karin Lund og Fremvist med tilladelse

Kort som kan noget er en hel oplevelse i form af et kort. Karin har lavet dette flotte foldekort med en krans af puslespilsbrikker. Mon det kan tænkes at modtageren er meget glad for puslespil! Her har Karin brugt den lille tekst die fra sættet Midi & Maxi /Tillykke.

 • Facebook: Karin Lund

 

Lavet af Connie Nilsson og Fremvist med tilladelse

Connie har lavet et par fabelagtige mixed media baggrunde til kort. Særligt det blå er bare WOW! Bemærk hvorledes at Smil diecut teksten er med en forskudt skygge i sort karton bag ved sølvet. Smil er den lille die fra vores Midi & Maxi /Smil diesæt. Den stemplede tekst er fra det koordinerende sæt Mix & Match /Smil sammen med vores Mini Banners dies.

 • Facebook: Connie Nilsson

 

Lavet af Sanne Vishart Nielsen og Fremvist med tilladelse

Vi elsker at se jeres kreationer med nye releases og her har Sanne brugt det nye Basis Dråbe diesæt. Vi kan også spotte, at hun har gjort brug af vores alsidige Basis Rektangler & Flag diesæt til både flagbanneret til teksten og til den tyrkis baggrund på kortbasen. Sanne har sågar også brugt en af de nyere tekst dies fra sidste release i 2020. Dette er Cut-Out Tillykke diesættet. Cut-Out tekster er ganske populære lige for tiden.

 • Facebook: Sanne Vishart Nielsen.

 

Endnu en gang stort tak til dagens ‘Spottet’ deltagere. Vi er super glade for at se, hvorledes I har tryllet med vores produkter fra Gittes Eget design.

Alle vores Spottet! deltagere kan derfor gemme nedenstående badge og bruge den til at prale med på deres blogs og/eller social media.

Glem ikke at vi elsker at følge med i, hvad I laver.

Brug blot hashtag  #GittesEgetDesign på Facebook, Instagram, Pinterest og YouTube.  Ja, hashtag fungerer på stort set alle Social Media flader.

Bruger I hashtag #, når I poster på f.eks. Facebook bliver det muligt for os og andre at søge på det. Er det ikke fantastisk! Det synes vi, for så kan vi super hurtigt Spotte! Og måske er det dig næste gang, som vi får Spottet.

Kreative hilsner,

Gitte Grønfeldt Sørensen og Pia fra det kreative team

8 thoughts on “Spottet med Gittes Eget Design #2/2021

 1. Super lækre kort allesammen.
  Og ja, modtageren af puslespil kortet er min datter, og hun er vild med puslespil. En af de vedlagte gaver var også et puslespil, så kortet var jo perfekt til lejligheden.

 2. Så flotte kort der er lavet…jeg får da helt lyst til at købe materialer, jeg ikke skal have….lige nu 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.